EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Προς κατάρρευση η Volkswagen: Δεκάδες δισ. δολάρια και το κύρος του για πάντα έχασε ο γερμανικός κολοσσός

Εξαιρετικά αμφίβολο πλέον δείχνει να είναι το μέλλον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας  VolksWagen μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου πως επί σειρά ετών, εξαπατούσε τους παγκόσμιους οργανισμούς οι οποίοι έθεταν τα στάνταρ περί ρύπων και χορηγούσαν τις σχετικές πιστοποιήσεις, τοποθετώντας ειδικό λογισμικό με το οποίο αλλοίωναν τις εκπομπές καυσαερίων εμφανίζοντάς τες κατά πολύ χαμηλότερες.

Δυο μόνο ημέρες μετά και την παραδοχή από μέρους της εταιρίας, η κεφαλαιακή αξία του παγκόσμιου κολοσσού έπεσε κατά 23% δηλαδή κατά 13 δισ. δολάρια, ενώ η μετοχή της στα χρηματιστήρια εξακολουθεί να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.Η κατάσταση όμως στη VW ίσως να είναι και μη αναστρέψιμη μετά και την επιβολή των προστίμων από τις αμερικανικές αρχές, που αναμένεται πως θα κινηθούν στα 17-18 δισ. δολάρια.
Η κεφαλαιοποίηση της VW μετά την αποκάλυψη:






πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID