EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΗ Η SIEMENS;‏

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Επικεφαλής “Ελλήνων Πολιτεία”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr
Έγραφα στις 5 Απριλίου 2015: «Αληθεύει αυτό που ακούγεται, πως δηλαδή στον 4ο όροφο του κτηρίου Blue Land στο Μαρούσι, ιδιοκτησίας της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου στεγάζεται η Siemens, αμέσως μετά την πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και της αποδυνάμωσης του στενού και έμπιστου συνεργάτη του Αντώνη, Σταύρου Παπασταύρου, η σύζυγός του και εκλεκτή του διευθύνοντα συμβούλου της γερμανικής εταιρείας Πάνου Ξυνή, κ. Μαρύ Αγαλιώτου “αμφισβητείται” στη Siemens; Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η κ. Αγαλιώτου εξακολουθεί να είναι επικεφαλής του νευραλγικού τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας και με αυτή την ιδιότητα συμμετέχει στην Επιτροπή της Siemens, που σε συνεργασία με την Επιτροπή του Υπουργείου Οικονομικών, όπου προΐσταται η κ. Πηνελόπη Παγώνη, παρακολουθούν την εξέλιξη και την εφαρμογή των συμφωνηθέντων του εξωδικαστικού συμβιβασμού Ελληνικού Δημοσίου – Siemens».
Ωστόσο, προ ημερών έγινε η κατάθεση του Σταύρου Παπασταύρου στον Επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα Δραγάτση ως υπόπτου για την διάπραξη των κακουργημάτων της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα εκ της συμμετοχής του στην πολυσυζητημένη λίστα Λαγκάρντ, όπου φέρεται να υπάρχουν σε λογαριασμό του 5,5 εκατ. ευρώ!!
Έπαιξε λοιπόν, ρόλο αυτή η κατάθεση και η εμπλοκή του συζύγου της κ. Αγαλιώτου με τη Δικαιοσύνη, στην απόφαση της Siemens – όπως μας πληροφορεί αξιόπιστη πηγή μας – ώστε να λυθεί η υπαλληλική σχέση εργασίας Siemens – Αγαλιώτου; Αληθεύει επίσης, πως η Siemens συνεχίζει τη συνεργασία της με την κ. Αγαλιώτου μέσω Σύμβασης Έργου, χρησιμοποιώντας την κ. Αγαλιώτου ως εξωτερικό συνεργάτη;
Αν αληθεύει η πληροφορία μας, βεβαίως και είναι δικαίωμα της εταιρείας να επιλέγει την κάθε μορφή συνεργασίας, αλλά δεν έχει το δικαίωμα να επιχειρεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Γιατί, αυτό τουλάχιστον, δείχνει ενοχή εκ μέρους της εταιρείας!! Αλήθεια, νιώθει ένοχη η Siemens;
Πάντως, όπως και να έχει, για άλλη μια φορά δικαιωθήκαμε!!!



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID