EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ;;;

Αφορμή για αυτή την ανάρτηση, ήταν η χθεσινή αλήτικη συμπεριφορά του Κεφαλογιάννη σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ.
Μια συμπεριφορά που εκτός του ότι είναι ενδεικτική της "παράδοσης" της οικογένειας των Κεφαλογιάννηδων, καταδεικνύει και την ακροδεξιά ηθική της ΝΔ της οποίας το πρόσωπο αντικατοπτρίζεται στον ταγματασφαλίτικο κουτσαβακισμό των τελευταίων αρχηγών της.
Δεν φτάνει που ο υποκουτσαβάκης επίστρατος της τρόικας, τά ΄βαλε με τον "πολιτικό του αντίπαλο" (Σκουρλέτη), αλλά τα λίγα λεπτά που διέκοψε ο Χαρίτος την εκπομπή , για να "ηρεμήσουν τα πνεύματα" , στράφηκε και εναντίον ενός τεχνικού που ήταν στο πλατώ.
Ο λόγος;
Ο φουκαράς συνάδελφος έκανε το λάθος να κοιτάξει στο κινητό του, πράγμα που εξόργισε τον νταή της Συγγρού, ο οποίος νόμισε ότι τον βιντεοσκοπεί. Αφού λοιπόν του τα ΄χωσε, βγάζει το κινητό του τον φωτογραφίζει και του ρίχνει μια ...προκαταβολική απειλή πως αν δεί σε κανένα blog ή facebook το video θα υποβάλλει μήνυση εναντίον του.
Αυτή η τελευταία επίδειξη μαγκιάς απο τον επίδοξο "προστάτη" του ...μεσαίου χώρου, καταγγέλθηκε κατόπιν on camera απο την Λιάνα Κανέλλη η οποία ήταν επίσης προσκεκλημένη στην εκπομπή.


Επειδή όμως σε αυτόν τον τόπο η μνήμη είναι το πρώτο που έχει αδυνατίσει στην διάρκεια αυτής της πολύχρονης πορείας πρός την παρακμή, ας θυμηθούμε μερικά "ώραία" απο την πρόσφατη ιστορία των Κεφαλογιάννηδων :

ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ
Της Ποπης Παπαδάκη
(Δημοσιεύθηκε στα Ρεθυμνιώτικα Νέα)
23/09/2008
Σε 12 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην βουλευτής Ρεθύμνου της Ν.Δ. και άτυπος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γιάννης Κεφαλογιάννης για τα αδικήματα της απόπειρας υπόθαλψης εγκληματία και της πρόκλησης τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας. Για τα ίδια αδικήματα, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκάδιος Σπανουδάκης, καταδικάστηκε σε 6 μήνες.Οι ποινές και των δυο ανδρών είναι εφέσιμες ενώ έχουν τριετή αναστολή...
Ενοχος και στο δεύτερο βαθμό ο Κεφαλογιάννης
(Ηλεκτρονική Έκδοση enet.gr, 21:16 Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008)
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου ο πρώην υπουργός, Γιάννης Κεφαλογιάννης όπως και ο πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Κρήτης, Αρκάδιος Σπανουδάκης.

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ

Κρύβουν δικογραφίες για τον Κεφαλογιάννη μεθοδεύοντας παραγραφή
(Το κουτί της Πανδώρας 8/12/2013)
Δύο δικογραφίες που αφορούν ευθύνες του Μανώλη Κεφαλογιάννη ως υπουργού έχουν φτάσει στη Βουλή από το 2010,αλλά δεν κινείται καμιά διαδικασία για να ελεγχθεί ο πρώην Υπουργός. Δεν είναι καν γνωστό αν ανακοινώθηκαν από τον Πρόεδρο της Βουλής στο Σώμα,ώστε να υπάρξει πρωτοβουλία βουλευτών για να ελεγχθεί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Η πρώτη δικογραφία απεστάλη με αριθμό πρωτοκόλλου 3254 στις 9 Αυγούστου 2010 και άλλη με αριθμό 4265 στις 5 Νοεμβρίου του 2010.Προέκυψαν μετά από μήνυση του πλοίαρχου του Λιμενικού Σώματος Δημήτρη Σκάλκου και είναι σοβαρές,αφού αποδεικνύουν παραθεσμική λειτουργία ομάδας γύρω από τον Υπουργό.Η ομάδα αυτή η οποία σύμφωνα με τον Πλοίαρχο λειτουργούσε με ευθύνη του διευθυντή του Μανώλη Κεφαλογιάννη, Ηλία Φιλιππακόπουλου,έκανε μεταθέσεις παρακάμπτοντας κάθε κανόνα αξιοκρατίας. Ο Σκάλκος κατέφυγε στον εισαγγελέα,ο οποίος έδωσε εντολή να παραδοθούν από το υπουργείο,όλα τα στοιχεία που αποκαλύπτουν την μισθοδοσία του Φιλιππακόπουλου αλλά και τη χρήση υλικού του Υπουργείου παρανόμως. Ο Κεφαλογιάννης αρνήθηκε να παραδώσει στην Εισαγγελία τα στοιχεία και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση καθήκοντος η οποία διαβιβάστηκε τελικώς στη Βουλή.

Ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος,όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC,είναι γνωστός υμνητής της Χούντας ,ο οποίος έστελνε στον Δικτάτορα Παπαδόπουλο συγχαρητήριες επιστολές. Όταν μάλιστα η Ευρώπη αποκήρυξε τη χούντα αποπέμπτοντας την Ελλάδα απ το Συμβούλιο της Ευρώπης,ο Φιλιππακόπουλος αποκαλούσε τον Παπαδόπουλο ήρωα και τους Ευρωπαίους βάρβαρους.

Ο Φιλιππακόπουλος μετά από χρόνια απέκτησε συνδικαλιστική δράση αλλά καταγγέλθηκε ακόμη και από τη συνδικαλιστική παράταξη της ΝΔ.
Υπηρέτησε τελικώς στο γραφείο του Κεφαλογιάννη όταν έγινε βουλευτής.Έτσι η Ελληνική Δημοκρατία,πλήρωνε αυτόν που την κατέλυσε.Όταν ο Κεφαλογιάννης έγινε Γραμματέας της ΝΔ,ο χουντικός Φιλιππακόπουλος έγινε Διευθυντής του,με τα λεφτά βεβαίως και πάλι της Δημοκρατίας.

ΣΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΟΛΓΑ
Εμπλέκουν την Όλγα Κεφαλογιάννη στο σκάνδαλο του ΕΟΤ

31 Δεκεμβρίου 2012 spiro- spero (Το site είναι του αδελφού του Καρατζαφύρερ ωστόσο τα "καλύτερα" τα μαθαίνεις όταν τσακώνονται οι ιδεολογικές "γειτόνισες")
Πόλεμος με συνεχή αλληλοκαρφώματα μαίνεται στα ανώτατα κλιμάκια του υπουργείου Τουρισμού μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου στον ΕΟΤ και την προφυλάκιση του άλλοτε ειδικού γραμματέα Κώστα Βασιλάκου, ο οποίος χρεωνόταν στον πρώην γενικό γραμματέα του Οργανισμού Νίκο Καραχάλιο, ως σύμβουλός του.
Η πλευρά Καραχάλιου δείχνει τώρα προς την ίδια την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Βασιλάκος ήταν δικός της άνθρωπος. Έτσι ο Νίκος Καραχάλιος, ο οποίος θα προσέλθει αυτοβούλως την Πέμπτη στον ανακριτή, αναμένεται να παρουσιάσει ηλεκτρονική αλληλογραφία που θα υποστηρίξει ότι αναδεικνύει ενδοϋπηρεσιακές συνενοήσεις του προφυλακισμένου του πρώην ειδικού γραμματέα του ΕΟΤμε την νυν υπουργό Τουρισμού...Εν τω μεταξύ από τα νεώτερα στοιχεία για τον έλεγχο στον ΕΟΤ προκύπτει και νέα «μαύρη τρύπα», αυτή τη φορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, στο ταμείο του Οργανισμού.
Πηγή: Το Βήμα
ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗ "ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ")
ΗΟΤ DOC: Χουντικός και καταδικασμένος ο διευθυντής της ΝΔ — Γράψε αμετανόητο πολιτικό κάθαρμα και είσαι μέσα!!!
6 Μαρτίου 2013
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
Σοβαρό θέμα ηθικής τάξης και Δημοκρατίας προκύπτει από τις αποκαλύψεις του νέου τεύχους του HOT DOC που κυκλοφορεί την Πέμπτη στα περίπτερα.
Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, ο πρόσφατα διορισμένος διευθυντής της ΝΔ, (διευθυντής του Γραμματέα του κόμματος Μ Κεφαλογιάννη), είναι Χουντικός.
Ο διευθυντής του κόμματος Ηλίας Φιλιππακόπουλος, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά βαρύνεται με δράση ενάντια στους φοιτητές του Πολυτεχνείου την εποχή των Συνταγματαρχών. Υπήρξε πρόεδρος των διορισμένων από τη Χούντα φοιτητικών συλλόγων.
=== Το περιοδικό δημοσιεύει πληθώρα επιστολών του Ηλία Φιλιππακόπουλου προς τον Παπαδόπουλο μέσω των οποίων τον συγχαίρει για την «Εθνοσωτήριο Επανάσταση» και το έργο του. Ακόμη και όταν η Ελλάδα εκδιώκεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω του αντιδημοκρατικού της Πολιτεύματος, ο Φιλιππακόπουλος συγχαίρει τον Δικτάτορα για την σύγκρουσή του με τους Ευρωπαίους «βαρβάρους».
=== Ο άνθρωπος αυτός έχει οριστεί από τον Σαμαρά για την διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής Προοπτικής της Ελλάδας την οποία επαγγέλλεται και βέβαια της Δημοκρατίας.
=== Όπως αποκαλύπτει επίσης το περιοδικό, ο Φιλιππακόπουλος έχει καταγγελθεί από τους ίδιους τους συνδικαλιστές της ΝΔ στο παρελθόν και καταδικάστηκε πρόσφατα (πρωτόδικα) σε ένα χρόνο φυλακή και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Παρά την προϊστορία του, ο Φιλιππακόπουλος παραμένει σημαντικό στέλεχος ενός κόμματος της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
=== Αν η επίθεση με πυροβολισμούς στην ταμπέλα της ΝΔ στη Συγγρού είναι χτύπημα στη Δημοκρατία (που είναι) τότε το να βρίσκεται πίσω από την ταμπέλα ένας Χουντικός και να διοικεί ένα δημοκρατικό κόμμα, τι είναι;
=== Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, έχει αποκλειστικά την ευθύνη να αποκαταστήσει την παρεκτροπή από τις δημοκρατικές πεποιθήσεις μέσα από την άμεση εκδίωξη του χουντικού στελέχους από το κόμμα.
=== Αναρτήθηκε από Το Κουτί της Πανδώρας

Το διαβασαμε εδω.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID