EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ, ΠΥΚΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΠΝΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ-

Εάν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στην Κίνα, έχουμε δύο συμβουλές να σας δώσουμε:
Μην μοιάζετε με κερδοσκόπο (short seller)
Μην πηγαίνετε κοντά σε χημικά εργοστάσια

Η αποτυχία να λάβετε σοβαρά υπόψη την πρώτη συμβουλή  θα μπορούσε να σας οδηγήσει στη φυλακή (ή, όπως  το αποκάλεσε ο επικεφαλής Λι Γιφέι του  Ομίλου Man  , να σας στείλει  σε «μικρής διάρκειας διακοπές»).
Οι συνέπειες της αποτυχίας να ακολουθήσετε  τη δεύτερη από τις παραπάνω συμβουλές  θα μπορούσε να είναι πιο … εκρηκτικές.
Καθώς το  Πεκίνο εξακολουθεί να προσπαθεί  να περιορίσει  τις επιπτώσεις  (τόσο μεταφορικά και κυριολεκτικά) από την καταστροφική έκρηξη στο Tianjin που σκότωσε περίπου 160 άτομα και τραυμάτισε  πάνω από 700 τον προηγούμενο μήνα, η χώρα βρίσκεται σε οριακή κατάσταση κρίσης .
 Δύο πρόσθετες χημικές εκρήξεις (και οι δύο στο  Shandong) δεν μπόρεσε να ηρεμήσει τα τεντωμένα από την ένταση νεύρα  της Κίνας και τώρα, μια τέταρτη έκρηξη, αυτή τη φορά στο  Zhejiang,αναφέρθηκε.
 Εδώ βρίσκεται το δημοσίευμα του  Reuters:
Μια έκρηξη συγκλόνισε ένα χημικό εργοστάσιο στην κινεζική επαρχία Zhejiang της, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα, αν και δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για θύματα , σε μια χώρα, που βρίσκεται στα όρια μετά τις εκρήξεις , που σκότωσαν  περισσότερους από 160 ανθρώπους τον περασμένο μήνα.
Η έκρηξη προκάλεσε πυρκαγιά και στη συνέχεια πυκνό καπνό στο εργοστάσιο της πόλης  Lishui  λίγο πριν από τα μεσάνυχτα,δήλωσε  το κρατικό ραδιόφωνο στην επίσημη  ιστοσελίδα του Weibo microblog.
Η έκρηξη στο Tianjin διασκόρπισε στον αέρα κυανιούχο νάτριο και στην  Shandong αδιπονιτρίλιο- κοιτάζοντας τις παρακάτω εικόνες, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε τώρα τι πλανάται  στον αέρα πάνω από Zhejiang.
Εδώ είναι οι εικόνες:




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID