EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το γύρισε με Μπουονανότε η ΑΕΚ 3-1 τον ΠΑΣ

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε γύρισε μόνος του το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη με 3-1, για την 3η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά ο Αργεντινός με δύο γκολ γύρισε το ματς για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Βάργκας.
O ΠΑΣ «πάγωσε» νωρίς το ΟΑΚΑ, ανοίγοντας το σκορ με το σουτ του Ακόστα. Η ΑΕΚ, όμως, απάντησε πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε (που κέρδισε ο ίδιος) στο 35ο λεπτό και στη συνέχεια πάλι με τον Αργεντινό στο 44'.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 9 παίκτες μετά από αποβολές των Μιχαήλ και Τζιμόπουλου και η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση, με τον Βάργκας στο 87' να διαμορφώνει το 3-1.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (78' Μάνταλος), Μπουονανότε (64' Βάργκας), Κρισάντους (57' Αραβίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46' Γιάκος), Μανιάς (67' Φερφελής)


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID