EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Από την εκλογική αναμέτρηση του Σεπτέμβρη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα προκύψει η πιο άθλια συγκυβέρνηση στην  ιστορία της μεταπολίτευσης. Τα κόμματα κοινής λογικής (όρος Κυριάκου Μητσοτάκη) θα συνεργαστούν με σκοπό ν” ακολουθήσουν πιστά και χωρίς γκρίνιες τις εντολές των δανειστών. ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ μαζί με ΠΟΤΑΜΙ/ΠΑΣΟΚ/ΑΝΕΛ (όσα καταφέρουν να μπουν στη βουλή) είναι έτοιμα για κάτι τέτοιο. Τα 229 ΝΑΙ του τρίτου μνημονίου ήταν μια μικρή ένδειξη όσων θ” ακολουθήσουν.
Το χειρότερο όμως είναι ότι η άθλια αυτή συγκυβέρνηση θα έχει απέναντι της την πιο άθλια αντιπολίτευση στην ιστορία της μεταπολίτευσης, καθώς εκεί θα βρίσκονται οι Χρυσαυγίτες (χωρίς σχόλιο), το κολλημένο σε περασμένες δεκαετίες και ξεπερασμένες ιδεολογίες ΚΚΕ, η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που θα καταργήσει τα μνημόνια (όπως θα έκανε κι” ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή) κι” αν ζοριστεί θα εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα, αλλά εντός Ε.Ε. και ίσως για να ξεφτιλιστεί ακόμη περισσότερο η έννοια Αντιπολίτευση, να δούμε στα έδρανα γραφικότητες τύπου Λεβέντη η Γκλέτσου.
Η άθλια συγκυβέρνηση πράττοντας το πατριωτικό της καθήκον θα ψηφίζει και θα περνά τα χειρότερα μέτρα που θα έχει γνωρίσει η χώρα και η άθλια αντιπολίτευση θα καταγγέλλει και θα καταψηφίζει, πράττοντας επίσης το πατριωτικό της καθήκον. Εντωμεταξύ, όλοι αυτοί οι πατριώτες θα πληρώνονται πλουσιοπάροχα και θ” απολαμβάνουν τα αμέτρητα προνόμια του βουλευτικού αξιώματος, ενώ ο λαός θα πληρώνει, θα στερείται, θα υποφέρει, έχοντας πράξει κι” αυτός φυσικά το πατριωτικό του καθήκον, ψηφίζοντας κάποιον από τους παραπάνω εθνοσωτήρες.
Κάπως έτσι θα περάσει μια ακόμη «δημιουργική τετραετία», εκτός κι” αν γίνει καμιά στραβή όπως άλλωστε συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια και πάμε νωρίτερα σ” εκλογές, έχοντας πράξει άπαντες το πατριωτικό τους καθήκον, ενώ η Ελλάδα θα συνεχίζει να ξεπουλιέται κομμάτι κομμάτι, θα συνεχίζει να πληρώνει ανύπαρκτα χρέη, θα συνεχίζει να τρώει τα παιδιά της, θα συνεχίζει να θυσιάζεται προκείμενου να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ.
Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια; Μήπως ήρθε η ώρα ν” αλλάξει όλο αυτό; Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε παραπέρα; Μήπως ήρθε η ώρα της μεγάλης ανατροπής; Για σκεφτείτε το λίγο, στο χέρι μας είναι κι” είναι τόσο απλό όσο δεν φαντάζεστε!



πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID