EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

EUROGROUP 7ης Ιουλίου 2015: Η ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΈΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Και οι δεκαοκτώ υπουργοί οικονομικών με μια φωνή, με μια καρδιά , «την καρδιά του κτήνους»  έχουν συνεννοηθεί, συσπειρωθεί , από το πρωί παρελαύνουν και επαναλαμβάνουν τα ίδια με θαυμαστή ομοιότητα και το δικαίωμα βέβαια τους το έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός :  
 
 
Όλα όσα είπαν:
 
 
 
 
  • -          Δεν θέλουμε η Ελλάδα να βγει, θα προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε μέσα στην Ευρωζώνη (απειλή και επίδειξη μεγαλοψυχία ταυτόχρονα)
  • -          Δεν ξέρουμε τι εννοούσε το «όχι» αλλά σεβόμαστε το λαό και την απόφασή του (συγκαλυμμένη κοροϊδία, η κυβέρνηση με τις ερμηνείες που έδωσε στο όχι αμέσως μετά το αποτέλεσμα, τους έδωσε το δικαίωμα να μας εμπαίζουν έτσι.)
  • -          Το πρόγραμμα έχει τελειώσει, δεν ξέρουμε τις ανάγκες, περιμένουμε τις ελληνικές προτάσεις (μεγάλο ψέμα, ξέρουν καλά την ασφυκτική κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στην Ελλάδα με κλειστές τράπεζες και ελάχιστη ρευστότητα , γνωρίζουν πολύ καλά τις προτάσεις που απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση, γνωρίζουν τι θα ζητήσει)
  • -          Δεν φταίμε εμείς η Ελλάδα διέκοψε τις συνομιλίες και προκήρυξε ασαφές δημοψήφισμα (ψέματα, γνωρίζουν πολύ καλά τις βάρβαρες και ασφυκτικές οικονομικά προτάσεις που είχαν προτείνει πριν το δημοψήφισμα).
  • -          Δεν μιλάμε τώρα για αναδιάρθρωση- απομείωση του χρέους, δεν μπορούμε, δεν χρειάζεται. (ψέματα, και χρειάζεται απαραίτητα γιατί είναι πλέον περισσότερο από βέβαιο ότι τo χρέος δεν είναι βιώσιμο και μπορούν , φυσικά)
  • -          Σεβόμαστε τον ελληνικό λαό αλλά έχουμε κι άλλους 18 λαούς να κοιτάξουμε!(Ψέματα, ούτε σέβονται στο ελάχιστο τον ελληνικό λαό, ούτε και τους ενδιαφέρουν οι άλλοι 18 λαοί που οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική θέση, τους ενδιαφέρει μόνο η υπεράσπιση των 18 οικονομικών ελίτ της κάθε χώρας που προσπαθούν να υπερασπιστούν θυσιάζοντας τους λαούς και ας τους βάζουν μπροστά στο ψέμα τους.)


Ας καταλάβει ο Πρωθυπουργός με ποιούς έχει να κάνει. Ας καταλάβει κι ας ξεκαθαρίσει το "όχι" μας ενάντια στην λιτότητα και την βαρβαρότητα της οικονομικής ελίτ της Ευρώπης που εκπροσωπεί το Eurogroup.
 
ΟΧΙ άλλες υποχωρήσεις, όχι αλλά κόλπα.
 
Αυτοί ξέρουν καλύτερα ψέματα και κόλπα από αυτόν. ΟΧΙ πλάτη, πλάτη στον τοίχο της διαπραγμάτευσης : Αυτοί όλο θα ζητάνε κι όλο θα κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
 
Αυτοί θα σε ταπεινώσουν με την τακτική πυ επέλεξες, θα μας ταπεινώσουν όλους: "Μέχρι και μουστάκι θα σε βάλουν να κόψεις αυτοί!!"
 
Στάσου όρθιος όπως σου ζητήσαμε με το ΟΧΙ μας κι άσε τα πασαλείμματα: Οι προτάσεις μας να ναι ξεκάθαρες, ανυποχώρητες, να καλύπτουν τις ανάγκες της χώρας και των πολιτών της, Διαγραφή του επαίσχυντου χρέους τώρα!
 
Μόνο έτσι θα μας σεβαστούν μόνο έτσι έχουν ελπίδες τα παιδιά μας. Δεν έχει κανείς δικαίωμα να παζαρεύει κοροϊδευτικά το μέλλον τους.

Προς τον Τσιπρα από τους Έλληνες του "ΟΧΙ", για την αγαπημένη του "ΕΥΡΏΠΗ του Σούλτς"





πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID