EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ή διαφθορά τους έφερε την παρακμή!‏

«Αλλά κατεστραμμένος άνθρωπος,τί φταίω εγώ. Ζητώ ο ταλαίπωρος να μπαλωθώ. Ας φρόντιζαν οι κραταιοί θεοί να δημιουργούσαν έναν τέταρτο καλό. Μετά χαράς θα πήγαινα μ’αυτόν»!
(Κων/νος Καβάφης)

Ένα από τα καλύτερα πολιτικά ποιήματα τού Καβάφη,με απήχηση στις μέρες μας ,αφού αναδεικνύει την διαφθορά των πολιτικών!

Ο ηγέτης ενός λαού ,θέτει τον εαυτόν του στην υπηρεσία του λαού του καί δεν απολαμβάνει την χλιδή καί την δύναμη της εξουσίας μόνος του!
 

Ή εξουσία έχει ευθύνες!

Οι προηγούμενοι προδότες ηγέτες της Ελλάδας,ζούσαν γιά να απολαμβάνουν τα οφέλη της εξουσίας.
Μας παραπλάνησαν με πολιτικά ψεύδη απάτες καί δημιουργίες εντυπώσεων.

Παρασυρόμενοι από την παντοδυναμία τους,πούλησαν την εθνική μας κυριαρχία, επέτρεψαν την εισβολή των κατακτητών τροικανών καί τους άφησαν να κάνουν βόλτες σε όλα τα υπουργεία μας!
 

Να αποφασίζουν αυτοί ,οι ξένοι,οι εχθροί της Ελλάδας,γιά τους μισθούς ,τις συντάξεις καί τις απολύσεις των Ελλήνων!

Μοίρασαν την ελληνική περιουσία καί νόμιζαν ότι θα απολάμβαναν το θέαμα ανενόχλητοι από τούς » θρόνους » τους.

Μάταιη πιά ή επίδειξη της δύναμής σας, δωσίλογοι.
Χάσατε κάθε ίχνος πολιτικού ήθους!

Παρακολουθούμε την χειρότερη εικόνα παρακμής καί εκφυλισμού της πολιτικής συνείδησης , όλων όσων διαχρονικά μας πρόδωσαν.

Πλήρης ηθικός ξεπεσμός των μνημονιακών προδοτών.

Ανήθικοι πολιτικοί άνδρες που διέλυσαν τον κρατικό μας μηχανισμό με την διαφθορά καί την διαπλοκή τους.

Παπανδρέου,Σαμαράς,Βενιζέλος,πέρασαν την διαφθορά τους σε όποιους συνεργαζόντουσαν κι έτσι με την διαπλοκή ή διαφθορά εξαπλώθηκε,αδιαφορώντας για την πατρίδα τους καί γιά το τί περνούσαν οι Έλληνες πολίτες.  
Μας φόρτωσαν δυσβάσταχτο χρέος που δεν μας ανήκει. Καί κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι!

Γιατί όταν οι ηγέτες ενός κράτους είναι άπληστοι αδίστακτοι καί διεφθαρμένοι,τότε είναι σίγουρο,ότι την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν καί οι περισσότεροι ευάλωτοι πολίτες.

Οι άνθρωποι επιλέγουμε στην πορεία της ζωής μας αν θέλουμε σωστή καί ηθική συμπεριφορά ,ή προτιμούμε τον εύκολο τρόπο της ανηθικότητας.

Δεν θέλουμε άλλους διεφθαρμένους διεκδικητές της εξουσίας.

Γι’αυτό θαυμάζουμε καί στηρίζουμε με όλη μας την δύναμη τον πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα,την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου καί τον υπουργό οικονομικών μας Γιάνη Βαρουφάκη!

Καί τα λάθη τους, αν υπάρχουν καλοδεχούμενα,γιατί δουλεύουν πραγματικά γιά το καλό της Πατρίδας μας καί όποιος εργάζεται πραγματικά κάνει καί λάθη,μην ξεχνάτε όμως αγαπητοί αναγνώστες, ότι αυτοί αποτελούν την διαφορά ανάμεσα στο σάπιο πολιτικό σκηνικό πού μας έφερε μέχρι εδώ!

Καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!

Καλή δύναμη Πρωθυπουργέ μας, Αλέξη Τσίπρα!

Είμαστε δίπλα σου,όσοι σκεπτόμενοι πολίτες, έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες,γιά μία ελεύθερη Ελλάδα ,χωρίς μνημόνια καί κατακτητές με όποιο κόστος!
ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ!
Ψυχραιμία Έλληνες,χωρίς πανικό!
ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Θεοδωροβία Πλακά
πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID