EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΕΓΓΡΑΦΟ: Ο Σορος πίσω από την ΝΑΖΙστική κυβέρνηση της Ουκρανίας!

Σε 3 εκπληκτικά έγγραφα, φέρεται από την αλληλογραφία μεταξύ του Soros του Πρόεδρου Poroshenko, ο Σόρος προβλέπει  «Μια βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη ολοκληρωμένη στρατηγική για τη νέα Ουκρανία» και «εκφράζει την πεποίθησή του ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να παράσχει στην Ουκρανία  στρατιωτική βοήθεια , «με το ίδιο επίπεδο εξειδίκευσης σε όπλα άμυνας με το επίπεδο αντίπαλης δύναμης» και, τέλος, εξήγησε στο Poroshenko με «πρώτη προτεραιότητα να επανακτήσουν τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών αγορών» , η οποία διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος θα μπορούσε να βοηθηθεί από την Fed ! ! !
Αναρωτιέται κανείς τι άλλα θέματα εθνικής σημασίας διαχειρίζεται ο George Soros και δίνει γραμμή στον αμερικανό υπουργό να δινεις σχεδόν απεριόριστα κεφάλαια της Federal Reserve των ΗΠΑ μόνο και μόνο για να προωθήσει την προσωπική του ατζέντα;

Τα πλήρη έγγραφα είναι οι παρακάτω:

Σόρος στρατηγική για την Ουκρανία




Κατά ειρωνικό τρόπο, το πρώτο έγγραφο «βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες συνολικής στρατηγικής για την νέα Ουκρανίας» και υπογράφεται από τον George Soros, «έναν αυτόκλητο υπερασπιστή της Νέας Ουκρανία» και τα «σύμπτωση» γράφτηκε από την Tamiko Bolton , την τρίτη σύζυγο του Σόρος πριν από αρκετά χρόνια.







πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID