EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αυτό είναι το «δόλωμα» της Κομισιόν για να «τσιμπήσει» την ελληνική κυβέρνηση!

Παράταση του ισχύοντος προγράμματος μέχρι το Σεπτέμβριο και χρηματοδότηση-γέφυρα, είναι το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ελλάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η κυριακάτικη FAZ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθήνα θα πρέπει τη Δευτέρα να δεσμευθεί για αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, οι οποίες θα πρέπει να περάσουν από τη Βουλή. Μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα έχουν αποφασίσει και τα Κοινοβούλια των κρατών-μελών της Ευρωζώνης των οποίων απαιτείται η έγκριση για περαιτέρω βοήθεια προς την Ελλάδα, ανάμεσά τους και αυτό της Γερμανίας.

Έτσι θα μπορούσαν να εκταμιευθούν άμεσα 3,7 δισ. ευρώ από το υπάρχον πρόγραμμα. Στη συνέχεια θα μπορούσαν να εκταμιευθούν επιπλέον κεφάλαια, από αυτά που προορίζονταν για την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών και να φτάσουμε στα 6 δισ. ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να κερδηθεί λίγος χρόνος (μερικοί μήνες), έως ότου ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για ένα τρίτο πακέτο στήριξης.

Σε αυτό το σημείο και μόνον τότε, θα μπορέσει να ανοίξει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος, αλλά για να γίνει, αυτό, αναφέρεται στο δημοσίευμα, θα πρέπει η Αθήνα πρώτα να εφαρμόσει τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.


 

πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID