EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Κουτσούμπας δεν θέλει έξοδο από το ευρώ (μόνο)

Μια φράση του γενικού γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα παραλίγο να δημιουργήσει χθες παρεξήγηση, αφού ο επικεφαλής του Περισσού εμφανίστηκε να λέει σχεδόν ό,τι λέει ο Αντώνης Σαμαράς ή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ή ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφορικά με την έξοδο της χώρας από το ευρώ.

«Αποπομπή από το ευρώ θα σημαίνει για τον λαό εξίσου ή χειρότερα αντιλαϊκά μέτρα», επισήμανε χαρακτηριστικά ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, δημιουργώντας... παρεξηγήσεις.
Βεβαίως, στη συνέχεια εξήγησε ότι το κόμμα του πρεσβεύει την έξοδο και από την Ευρώπη και την υιοθέτηση ενός διαφορετικού σχεδίου με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. Άρα, αν δεν υπάρξει αυτή η «κοινωνικοποίηση», τότε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ προφανώς συμφωνεί με το... «ευρωπαϊκό μέτωπο»: Έξοδος από το ευρώ ίσον καταστροφή...




Πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID