EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Για να μην λησμονούμε..!

Επειδή έρχονται μέρες δύσκολες, εξεταστική για το μνημόνιο κλπ, καλό είναι να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας και να θυμηθούμε ορισμένα γεγονότα που εξαιτίας τους, το μαύρο πέπλο της απελπισίας πλανάται εδώ και πέντε χρόνια πάνω από την Ελλάδα. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο συνταγματολόγος εξ επαγγέλματος Ε. Βενιζέλος (οι πολιτικές ιδιότητες είναι πάρα πολλές και δεν τις γράφω για συντομία) υπέγραψε τη δανειακή σύμβαση, η οποία καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, υπενθυμίζω συνταγματολόγος ων, προχώρησε σε μια ακόμη πολιτικά ανήθικη πράξη για να ολοκληρωθεί το πολιτικό έγκλημα: αυτή τη δανειακή σύμβαση που έδεσε χειροπόδαρα έναν ολόκληρο λαό, ουδέποτε την έφερε ως όφειλε, προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων! Επιπροσθέτως, ούτε καν την τροποποίηση (μεσοπρόθεσμο) της δανειακής σύμβασης δεν έφερε στη Βουλή αλλά προτίμησε με τη γνωστή μέθοδο (προσφιλής στα χουντικά χρονικά) της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου να την κυρώσει!
ΡΑΦ



πηγη


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID