EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Χάσαμε την Έλενα, στοπ

Από τότε που αναδομήθηκε η πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης και ανέλαβε συντονιστής της ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, υπήρξαν αλλαγές και σε επίπεδο εκπροσώπησης της χώρας στο Brussels Group.

Ως γνωστόν, ο γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών Νίκος Θεοχαράκης -που είναι στενός συνεργάτης του Γιάννη Βαρουφάκη- προσγειώθηκε στην Αθήνα και επιφορτίστηκε από το Μαξίμου με την εκπόνηση σχεδίου για... τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΟΕ, Γιώργος Χουλιαράκης -που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη- ανέλαβε την «ηγεσία» του ελληνικού τεχνικού κλιμακίου.

Ωστόσο, άλλο ένα στέλεχος της ελληνικής αντιπροσωπείας αγνοείται εδώ και μερικές ημέρες: ο λόγος για την αυτοαποκαλούμενη ως... «θεσμική οικονομολόγο» Έλενα Παναρίτη, που έχει χαθεί από την ελληνική αντιπροσωπεία στο Brussels Group και δεν είναι καν βέβαιο ότι βρίσκεται στη χώρα. Ο Neo έχει ενημερώσει τους τακτικούς αναγνώστες του πως η κ. Παναρίτη, στενή συνεργάτιδα του Γιάννη Βαρουφάκη και «ανεπιθύμητη» για τον ΣΥΡΙΖΑ και το Μέγαρο Μαξίμου, θα βρεθεί και επισήμως εκτός διαπραγμάτευσης δια της... αναβαθμίσεως: θα αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας στο Δ.Σ. του ΔΝΤ, καθώς η θέση «χηρεύει».




Πηγη



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID