EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τραγωδία σε εργοστάσιο στη Μανίλα – 72 νεκροί από μεγάλη πυρκαγιά

Τουλάχιστον 31 εργάτες στην Μανίλα βρήκαν σήμερα τραγικό θάνατο όταν το εργοστάσιο το οποίο εργαζόταν τυλίχτηκε στις φλόγες. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εργοστάσιο που κατασκεύαζε σαγιονάρες και, λόγω των εύφλεκτων υλικών, εξαπλώθηκε άμεσα σε όλο το κτίριο, παγιδεύοντας τους εκατοντάδες εργαζόμενους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και αξιωματούχοι εκτιμούν ότι οι νεκροί θα είναι πολύ περισσότεροι αφού υπάρχουν ακόμα δεκάδες αγνοούμενοι μέσα στα συντρίμμια.
Πυροσβέστης που έσπευσε στο σημείο είπε ότι έχουν βρεθεί τα πτώματα 31 εργατών και ότι τα περισσότερα θύματα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Επίσης, τμήματα από τους τοίχους και την οροφή στον δεύτερο όροφο κατέρρευσαν και χτύπησαν ορισμένους από αυτούς. «Ενδεχομένως να υπάρχουν περισσότεροι θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια», είπε ο ίδιος.

Στο εργοστάσιο εργάζονταν περίπου 200 με 300 άνθρωποι, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Βεάτο Ανγκ. Εκτός από τους καταμετρημένους νεκρούς, άλλοι 65 αναφέρονται ως αγνοούμενοι κι εκφράζονται φόβοι ότι έχουν χάσει τη ζωή τους.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID