EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ο Κοντονής ζητάει 13 εκατ ευρώ από την Σούπερ Λιγκ

Έγγραφο στη Σούπερ Λιγκ έστειλε ο Σταύρος Κοντονής, μέσω του οποίου ζητάει να επιστραφούν τα 13 εκατ ευρώ που δόθηκαν μέσω της ΓΓΑ για την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στα γήπεδα...

Αναμενόμενη ήταν αυτή η κίνηση από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ να επιστρέψει τα 13 εκατ ευρώ που έλαβε απο την Πολιτεία για την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στα γήπεδα, αφού κάτι τέτοιο προβλέπεται από το νέο αθλητικό νομοσχέδιο.

Επίσης βέβαια από το αθλητικό νομοσχέδιο προβλέπεται, εκτός του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η τοποθέτηση καμερών ασφαλείας στα γήπεδα, κάτι που αρκετές ομάδες δεν θα προλάβουν να κάνουν και όπως ορίζει το νομοσχέδιο, όποιο γήπεδο δεν έχει κάμερες ασφαλείας τότε η ομάδα θ αγωνίζεται κεκλεισμένων των θυρών.

Από την Σούπερ Λιγκ αυτό που αποφασίστηκε είναι να συστηθεί μια επιτροπή και να επιδιώξουν συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή και μέσα από διάλογο να βρεθεί μια κοινή και συμφέρουσα λύση.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID