EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

VIP Super Market στη Μύκονο για πανάκριβα προϊόντα και… αχαλίνωτο clubbing [βίντεο]

Όσα μνημόνια κι αν έρθουν, ό,τι κι αν γίνει στον κόσμο, ακόμα κι αν ο ήλιος ανατέλλει από τη Δύση, η Μύκονος θα παραμείνει πυλώνας πρωτοπορίας για τους πολυέξοδους μεγιστάνες του κόσμου τούτου που επιλέγουν να την επισκεφτούν. Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για πανάκριβα live καλλιτεχνών με σαμπάνιες και χαβιάρια που κοστίζουν τουλάχιστον 400 ευρώ το άτομο. Το κοσμοπολίτικο νησί της μέρες του Πάσχα βίωσε άλλη μια καινοτομία.

Ο Τάσος Κονταράτος και ο αρχιτέκτονας Νίκος Κουκουράκης είχαν την πρωτότυπη ιδέα και το know how για να δημιουργήσουν έναν χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Μυκόνου που συνδυάζει δύο πράγματα: τα ψώνια και το clubbing. Κι όταν λέμε ψώνια αναφερόμαστε σε αυτά του super market. Ναι, καλά ακούσατε. Ένα VIP Super Market με πανάκριβα προϊόντα στα ράφια του, όπως τυριά και σαμπάνιες που κοστίζουν 15.000 ευρώ, γαλλική τρούφα, χαμόν Ισπανίας, προσούτο Ιταλίας, φουά γκρα είναι μερικά μόνο. Ο χώρος του θυμίζει παντοπωλείο με μια εσάνς παλατιού. Μεγάλες οθόνες δείχνουν επιδείξεις μόδας ή συναυλίες μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής. Βρίσκεται στον χώρο που βρισκόταν το ιστορικό σούπερ μάρκετ Flora.

Η μουσική παίζει δυνατά και 24 ώρες το 24ωρο κάτι που επιτρέπει σε όποιον θέλει να το επισκεφτεί ακόμα και για βραδινή διασκέδαση. Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να γίνει και κράτηση για τραπέζι, αλλά σίγουρα μεταξύ μπελούγκας και σολομού θα μπορείς να χορεύεις υπό τους ήχους του Ρόμπιν Σουλτς ή του Worth It από τις Fifth Harmony. Υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος με decks για τους guest dj's. Φήμες για live του Avicii εκεί παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, μιας και ο γνωστός dj δείχνει να έχει πρόβλημα με την μυρωδιά της ψαρίλας!!!

«Η Μύκονος συγκεντρώνει επισκέπτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας, κοσμοπολίτες με εκλεπτυσμένο γούστο, οπότε θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να κάνουμε κάτι κι εμείς από την πλευρά μας, προκειμένου να μετατρέψουμε το συνηθισμένο, παλιό σούπερ μάρκετ που υπήρχε στο ίδιο σημείο σε μπουτίκ για ψώνια» δήλωσε ο κ. Κονταράτος στο Πρώτο Θέμα γι΄αυτό το ιδιόμορφο εγχείρημα που στοχεύει στις παραγεμισμένες τσέπες του διεθνούς τζετ σετ.

Στις γωνίες του θα βρείτε να έχουν παρασυρθεί από τα vibes πλούσιες κυρίες που ακολουθούνται από τις Φιλιππινέζες τους. Εκείνες αφήνουν τις 35 τσάντες που έχουν στα χέρια τους και πιάνονται με τις αφεντικίνες για να ενώσουν τα κορμιά τους στο λίκνισμα που οδηγεί η upbeat/dance μουσική (sic) !!!

        




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID