EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Γιόρτασε με τεσσάρα τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Με εύκολη νίκη επί του Λεβαδειακού γιόρτασε στο Φάληρο ο Ολυμπιακός την μαθηματική κατάκτηση του εφετινού τίτλου, του 42ου στην ιστορία του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Τσόρι Ντομίνγκες που σκόραρε δύο φορές (44' και 60'), ενώ ένα γκολ σημείωσε ο ο Μπενίτες (55ο λεπτό). Το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-0 έβαλε στις καθυστερήσεις ο Κώστας Φορτούνης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεβαδειακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 25ο λεπτό όταν ο Σηφάκης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα επειδή έδιωξε τη μπάλα με το χέρι έξω από την περιοχή.

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει τη μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό (αν και βρίσκεται σε καλύτερη μέρα σε σχέση με τους διώκτες της), ενώ ο (πρωταθλητής πλέον) Ολυμπιακός άνοιξε τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +13. Αν και αυτό λίγη σημασία έχει, αφού οι Πειραιώτες εξασφάλισαν και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ετοιμάζονται για το νταμπλ.

Οι συνθέσεις:

Oλυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο (66' Φορτούνης), Μποτία, Σιόβας, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Ντινγκά, Ντοσεβί (60' Ελαμπντελαουί), Ντομίνγκες, Μπενίτες (67' Μήτρογλου), Χάρα.

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Σηφάκης, Μπουσταμάντε (28' Στρατηλάτης), Μιλιάζες, Πελέ, Πίντερ (80' Τριποτσέρης), Πουλίδο, Τομάς, Ζίτο, Γιακουμάκης, Μαχαίρας (63' Μάγκας), Στάθης.




ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID