EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Τα δέκα πράγματα που κάνει το νέο Samsung (και το iPhone δεν μπορεί)

Αυτά είναι τα σημεία υπεροχής του  Samsung Galaxy S6 και S6 Edge.

Πριν λίγες ημέρες παρουσιάστηκαν οι νέες συσκευές της Samsung, Galaxy S6 και S6 Edge, με κάποιους να κάνουν λόγο για το καλύτερο κινητό της αγοράς.

Ίσως όχι άδικα τελικά.

Η εταιρεία προτίμησε αντί να φορτώσει τις νέες συσκευές με δεκάδες λειτουργίες, να επικεντρωθεί σε βασικά στοιχεία σχεδιασμού, στην ποιότητα κατασκευής, και στον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δείτε τι κατάφερε.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νέο  S6 Galaxy S6 και S6 Edge για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε οποιοδήποτε κατάστημα  χρησιμοποιώντας το Samsung Pay. 
Αντίθετα, το Apple Pay  το οποίο είναι συμβατό με το iPhone 6 και 6 Plus μόνο εφόσον είναι εφικτή η επικοινωνία κοντινού πεδίου (near field communication, NFC).


ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ

Μπορείτε να φορτίσετε  το νέο Samsung σε βάση φόρτισης, που γεμίζει την μπαταρία σας σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζεστε φορτιστές και καλώδια. 





ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

 
Η Samsung ανακοίνωσε πως χρειάζονται περίπου 10 λεπτά φόρτισης για να αντέξουν οι συσκευές έως και 4 ώρες. Αν αυτό ισχύει, η Apple θα δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα καθώς η αδύναμη μπαταρία των συσκευών της είναι το μεγάλο πρόβλημα.




ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ

 
Με το νέο Galaxy S6 Edge, μπορείτε να ορίσετε ένα συγκεκριμένο χρώμα για κάθε επαφή, ώστε να φωτίζεται διαφορετικά κάθε φορά που σας καλούν.



ΚΑΜΕΡΑ

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη κάμερα κάνοντας διπλό κλικ  πάνω στην οθόνη.
Με το iPhone πρέπει ή να ανοίξετε την εφαρμογή ή να πατήσετε το κουμπί στη πλαϊνή πλευρά της συσκευής. 



ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ

Επίσης, η κάμερα του Galaxy S6 ακολουθεί ένα αντικείμενο όσο κινείται ώστε να μη χαθεί η εστίαση. 






ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ

Οι νέες συσκευές της Samsung έρχονται με ενσωματωμένη την εφαρμογή Smart Manager, η οποία σας βοηθά να «καθαρίσετε» γρήγορα το κινητό σας. 

Άλλες εφαρμογές όπως το Checker είναι διαθέσιμες στο App Store χωρίς να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.


ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

Οι νέες Samsung Galaxy συσκευές παρέχουν τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών εφαρμογών μαζί, τη στιγμή που το iPhone επιτρέπει ανοιχτή μόνο μια εφαρμογή τη φορά.




ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με το Galaxy S6 και S6 Edge μπορείτε να μετρήσετε τους σφυγμούς της καρδιάς σας. Η Apple έχει εγκαταστήσει κάποιες εφαρμογές υγείας (όπως το πόσο περπατάτε) αλλά καμία δε μπορεί να μετρήσει τους παλμούς σας. 




ΩΡΑ

Στα νέα Samsung μπορείτε να βλέπετε την ώρα στην οθόνη ακόμα κι όταν η συσκευή είναι κλειστή.








 πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID