EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αστέρια των σαλονιών στα εδώλια … ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ «ΧΙΛΤΟΝ, ΕΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ» ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Θέλετε να συναντήσετε εκείνα τα πρόσωπα-γίγαντες της περασμένης δεκαετίας και αρκετά πιο πίσω και λίγο πιο κοντά;

Παλαιότερα θα έπρεπε να ξοδέψετε μια περιουσία και πάλι θα έπρεπε να κάνετε το κόλπο που έκανε ο …Τομ Κρούζ στα «Μάτια ερμητικά κλειστά» με τη μάσκα η κάτι ανάλογο και πάλι δύσκολα να μπαίνατε στα πριβέ  «κλάμπ» των βορείων προαστίων ,της Bουλιαγμένης η σε κλειστά σαλόνια κεντρικών πανάκριβων ξενοδοχείων της Αθήνας.

Στις μέρες μας δεν χρειάζεστε χρήματα,αλλά απλά να θυσιάσετε λίγο χρόνο απο τη μέρα σας και να περάσετε απο τα διάφορα Κακουργιοδικεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Πρέπει βέβαια να το ψάξετε λίγο η να επικοινωνήσετε μαζί μας να σας δώσουμε πληροφορίες για τις μέρες και τις ώρες που κάνουν την εμφάνισή τους,συγνώμη …που παίρνουν θέση στο εδώλιο, οι άλλοτε πριμαντόνες της δημόσιας ζωής,της πολιτικής,της επιχειρηματικής κλπ.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο εξαιρετικά ευφυής και καλά πληροφορημένος Θέμος επινόησε την αθλιότητα με το ΟΛΑ, στην οποία εμφανίζεται με τη γνωστή δήθεν ελαφρότητα,πολύ νωρίς. Όταν άρχισαν να σχηματίζονται οι πρώτες σοβαρές δικογραφίες για τις πριμαντόνες. Και ο ίδιος είχε τη δική του ,αλλά φυσικά ήταν μια σκευωρία, αφού πια αθώωθηκε…

Τον ισχυρισμό περί σκευωριών έχουν στα διάφορα κακουργιοδικεία και οι «επώνυμοι» και αυτό είναι μια καλή δικαιολογία να μην γράφονται περί αυτών στα μεγάλα ΜΜΕ παρά μόνο ορισμένες αναγγελίες δικών σε μικρά ελεγχόμενα κείμενα.

Αν λοιπόν περάσετε από τα Κακουργιοδικεία θα βρείτε όλες τις σούπερ παρέες της Πολιτείας,της Εκάλης και της Μυκόνου. Δίπλα τους θα βρείτε μια στρατιά καθηγητών πανεπιστημίων(πότε αλήθεια διδάσκουν;)μεγαλοδικηγόρων,οι οποίοι κατά τα άλλα θα φτιάξουν την κοινωνία με συμβουλές από τηλεοράσεων και φυσικά στενούς συγγενείς δικαστών,οι οποίοι εξασφαλίζουν με το αζημίωτο «επιρροή».
 

«η γυναίκα μου δεν θέλει να βλέπει τον τάδε γιατί μας πήρε μια αστρονομική αμοιβή για τη δίκη μας και ακόμα τραβιόμαστε. Βέβαια ,υπόσχεται ότι θα καθαρίσει αλλά …» μας έλεγε πριν καιρό κάποιος εβρισκόμενος σε δύσκολη θέση και τότε και σήμερα για σοβαρότατες κατηγορίες περί το δημόσιο χρήμα.

Αυτός που δεν θέλει να βλέπει είναι πρώην ανώτατος δικαστικός,κάτοικος βορείων προαστίων.Στενός συγγενής του είναι δίπλα στους καθηγητάδες σε ένα φοβερό σκάνδαλο που συγκλόνισε τη χώρα.

layrentiadΟ ανώτατος είχε πάντα θέσεις εμφανείς και αφανείς στο πολιτικό στερέωμα… Η δίκη του κατηγορούμενου ως νεοΚοσκωτά Λαυρεντιάδη γινόταν και χθες στο κακουργιοδικείο και εκεί ζητήθηκε να μην διαχωριστεί η δίκη του πρώην κορυφαίου εκδότη και ιδιοκτήτη ΜΜΕ στη χώρα ,του Κυριακίδη ,ο οποίος κρύβεται κάπου και δεν εμφανίστηκε στη δίκη.

Το αίτημα θα εξετασθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου που θα γίνει μετά το Πάσχα,για να μπορέσουν να περάσουν και καλά τις γιορτές.
 

Ελάχιστοι ασχολήθηκαν και με αυτή τη δίκη,όπως ελάχιστοι ασχολούνται πια με τον Ρέστη,με τους ΕΝΕΡΓΚΑ και ΔΕΗ ,με τα εξοπλιστικά και τους μετά τον Τσοχατζόπουλο μιζαδόρους,οι οποίοι μαζί με πρώην υπουργούς,επιχειρηματίες και δημοσιογράφους (ο Θωμάς π.χ.) ήταν κάθε εβδομάδα σε «κλάμπ» και στις Μυκόνους και τους κρατούσαν αγκαζέ πριμαντόνες της τότε και της σημερινής δημοσιογραφίας .Αλλά και παρουσιαστές που ανερυθρίαστα σήμερα εξακολουθούν να «διδάσκουν» από τα παράθυρά τους.

Σε διπλανή αίθουσα από εκείνη του Λαυρεντιάδη δικαζόταν χθες ο …πλουσιότερος σύμφωνα με τους πολιτικούς απατεώνες της …χθες Ελληνας.

Ένας κρατούμενος στις φυλακές και άφραγκος.Είχε το θάρρος να μιλήσει στηριζόμενος από τον συνήγορό του ποινικολόγο της Θεσσαλονίκης Χρήστο Κάτσιο και να αποκαλύψει την συμμετοχή πολιτικών ,αλλά και ανώτατων υπαλλήλων του κράτους στη ληστεία δημοσίου χρήματος.

Από τις αποκαλύψεις του άρχισαν να πέφτουν ισόβιες καθείρξεις σε πολλά στελέχη και αυτά μένουν ακόμα στα μουλωχτά… Για να τον εκδικηθούν ,πριν δυο χρόνια τον εμφάνισαν ως τον μεγαλύτερο …οφειλέτη του δημοσίου με ποσό 4 …δις ευρώ!Αυτά ήταν όλα πρόστιμα με προσαυξήσεις.Και εκείνος άφραγκος.ΤΟ στήσιμο φαίνεται από το γεγονός ότι και τότε παρά τις καταδίκες των στελεχών σε ισόβια ,το δημόσιο ΔΕΝ στράφηκε με αγωγές η πρόστιμα κατά των μεγάλων περιουσιών που απέκτησαν αυτά τα στελέχη,αλλά ούτε και κατά των χρημάτων που βρέθηκαν στη…λίστα Λαγκάρντ.

Το δικαστήριο κατάλαβε την υπόθεση και καταδίκασε τον Νίκο Κασιμάτη (περί αυτού πρόκειται) σε μικρή ποινή τονίζοντας τη συνεργασίας του με τις αρχές ,αλλά και εκφράζοντας την απορία του για τον διασκορπισμό των δικογραφιών μήπως και πετύχουν μια μεγάλη καταδίκη του για να τον φοβίσουν…

Αυτό το Ελλαδιστάν μάχεται τώρα να επανέλθουν στην εξουσία οι προηγούμενοι που ήταν κατά τον Πρετεντέρη «σοβαροί και υπεύθυνοι»…




πηγη
 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID