EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Συντριβή αεροσκάφους με 148 επιβαίνοντες στις γαλλικές Άλπεις- Δεν υπάρχουν επιζώντες

Ένα Airbus A320 της εταιρείας χαμηλού κόστους, Germanwings, θυγατρικής της Lufthansa, συνετρίβη στην περιοχή Μπαρσελονέτ, της Νότιας Γαλλίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 142 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα.

Η πτήση 4U 9525 εκτελούσε το δρομολόγιο Βαρκελώνη - Ντίσελντορφ, όταν εξαφανίστηκε από τα ραντάρ πάνω από την περιοχή των Άλπεων, στις 12 ώρα Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές μέσων ενημέρωσης, ήδη έχουν βρεθεί τα πρώτα συντρίμμια.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές λεπτομέρειες του ατυχήματος.

Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, εξέφρασε φόβους ότι είναι πιθανό να μην υπάρχουν επιζώντες, ενώ εκτίμησε ότι η πλειοψηφία των επιβατών είναι γερμανικής υπηκοότητας

Tα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς ενώ, όπως ανακοίνωσε, ο υπουργός εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ μεταβαίνει στην περιοχή.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροπλάνο εξέπεμψε σήμα κινδύνου στις 10.47 ώρα Γαλλίας και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ήταν καλές.




πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID