EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έλληνας εφοπλιστής αγοράζει περιφερειακά κανάλια

Νέος παίχτης έκανε την εμφάνισή του στο Θεσσαλικό τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα εξαγοράζοντας την πλειοψηφία των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού TRT, που είναι ο πρώτος που εξέπεμψε σήμα στην Θεσσαλική επικράτεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει site και δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί από την Διοίκηση του καναλιού, ο βασικός μέτοχος και εκ των ιδρυτών του καναλιού, Βολιώτης στην καταγωγή, Άγγελος Αντωνίου, μεταβίβασε το σύνολο των μετοχών που κατείχε (ποσοστό 84%) σε άγνωστους, προς το παρόν, αγοραστές, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εξωχώρια εταιρεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από τη νέα εταιρεία βρίσκεται Έλληνας εφοπλιστής, ο οποίος, κατά την τελευταία διετία, επιδίδεται σε εξαγορές περιφερειακών τηλεοπτικών δικτύων, τα οποία θα συντονίζονται και θα εκπέμπουν, ως ένα ποσοστό, κοινό πρόγραμμα.

Επικεφαλής του πρότζεκτ εμφανίζεται ο παλιός διευθυντής της ΕΡΤ, γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Παπουτσάνης.

Στο μετοχολόγιο της TRT παραμένουν ακόμη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Στέργιος Τσαγκούλης (Intercomm) με ποσοστό 13% καθώς και δύο ακόμα μικρομέτοχοι που κατέχουν το υπόλοιπο 3%.


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID