EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ολυμπιακός – Ντνίπρο 2-2

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν δυνατά με τον Μήτρογλου στο 14' να σκοράρει, στην πορεία του ημιχρόνου έχασαν τον ρυθμό τους δέχθηκαν την ισοφάριση και στο δεύτερο ημίχρονο η κόκκινη του έβαλε τέλος στην πρόκριση. Ο Τσόρι στο 90' ευστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Κάλινιτς δύο λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-2...

Πίεση ψηλά και 1-0

Ο Ολυμπιακός παρότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς από την έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα και στον Πειραιά προσπάθησε να πιέσει την Ντνίπρο, να φτάσει πρώτος στο γκολ και να κυνηγήσει όσες πιθανότητες έχει για να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 που αποκόμισε από το πρώτο αγώνα στο Κίεβο. Η πρώτη φάση για τους πρωταθλητές Ελλάδας ήρθε στο 10', όταν ο Ντομίνγκεζ βρέθηκε από τα δεξιά, έβγαλε μπαλιά στον Μήτρογλου πάρε – βάλε, όμως ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν μπόρεσε από το μισό μέτρο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στην επόμενη κλασική ευκαιρία ο Μήτρογλου ευστόχησε. Συγκεκριμένα τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιλιβόγεβιτς... ντύθηκε Τσόρι, έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στον Μήτρογλου, εκείνος την άφησε να περάσει μπροστά, άφησε πίσω του και τον αμυντικό των Ουκρανών και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Πίσω στην πραγματικότητα

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ψηλά την απόδοσή τους και επέστρεψαν στον παλιό καλό εαυτό, με τα κενά στην άμυνα και την στασιμότητα των ποδοσφαιριστών και όπως είναι απολύτως λογικό, μια ομάδα του επιπέδου της Ντνίπρο δεν θα άφηνε το γεγονός αυτό ανεκμετάλλευτο και στο 22' ο Φέντορτσουκ ξεχάστηκε από την άμυνα του Ολυμπιακού και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομπέρτο, που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Κονοπλιάνκα.

Κόκκινη ο Μιλιβόγεβιτς και... τέλος

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε απλά για να τα δώσει όλα και ό, τι καταφέρει, όμως την όλη προσπάθεια χάλασε ο Μιλιβόγεβιτς στο 51' ο οποίος στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Ματέους που έβγαινε στην κόντρα τον «κλάδεψε« από πίσω και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον Ολλανδό ρέφερι της αναμέτρησης. Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτούσε το τέλος της διεκδίκησης της πρόκρισης. Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, τουλάχιστον για να πάρουν τη νίκη στο ματς και στο 90' ο Τσόρι κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, δύο λεπτά, όμως, αργότερα ο Κάλινιτς βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ρομπέρτο, πέρασε τον Ισπανό και σε κενό τέρμα έφερε το ματς πάλι στα ίδια διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και το 4-2 (συνολικό σκορ) υπέρ τωνΟυκρανών.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (65' Ντοσεβί), Αφελάι (65' Φορτούνης), Ντομίνγκες, Μήτρογλου.

Ντνίπρο: Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντόουγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Εζίντιο, Φεντορτσούκ (84' Μπέζους), Κάνκαβα, Ροτάν, Ματέους (77' Γκάμα), Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια (62' Κάλινιτς).


πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID