EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για εκατοντάδες διαπλεκόμενους

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φάκελοι βγαίνουν από τα συρτάρια & ξεσκονίζονται με στόχο μέσα στο Φεβρουάριο να είναι έτοιμα εκατοντάδες πορίσματα, τα οποία σε πρώτη φάση θα παραδοθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς προκειμένου να εξεταστεί η επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο φόβος της κυβέρνησης είναι πως άνθρωποι που έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος, ζημιώνοντας σε μεγάλο βαθμό το Ελληνικό Δημόσιο, θα επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό μαζί με τα κλεμμένα, πριν προλάβουν οι έλεγχοι να ολοκληρωθούν και να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Έτσι στόχος είναι να δοθούν το συντομότερο οι φάκελοι στη δικαιοσύνη, να επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, να δεσμευθούν τραπεζικοί λογαριασμοί & στη συνέχεια χωρίς άγχος για τη διαφυγή των παραβατών οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των ερευνών και στη βεβαίωση των προστίμων και την επιβολή ποινών.


ΠΗΓΗ



ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID