EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ

Συνδυασμό αποτελεσμάτων χρειαζόταν σήμερα (Τετάρτη) ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο αν στο ένα παιχνίδι ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελε (ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς), ο ίδιος ο «Δικέφαλος» δεν κατάφερε να επικρατήσει της Κέρκυρας, μένοντας στο στείρο 0-0. Ως αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έμεινε έξω από τη διοργάνωση.

Ο «Δικέφαλος», ο οποίος ήταν μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη και πίεσε για το νικητήριο γκολ, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία στο 76ο λεπτό.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου. Τα τέρματα σημείωσαν οι Γιάκος και Μανιάς.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Παρασκευαΐδης, Γκόμες (39' Ζουμπουλάκης), Ρόχας (84' Ναγιάρ), Μαρκόβσκι, Κρητικός, Χαβίτο, Σάντσεθ (69' Κόντος), Σιόντης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Ποζατζίδης (46' Ρατς), Μαντούρο, Τζανδάρης (62' Αθανασιάδης), Κάτσε, Σαββίδης (70' Μακ), Γκολάσα, Παπαδόπουλος
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID