EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Καμαρώστε την ασφάλεια του Σαμαρά!

Δεν πιστεύουν στ` αυτιά τους οι πολίτες μ’ αυτά που ακούν, σχετικά με τη συμμορία των εκβιαστών και νονών της νύχτας. Εκείνο που αφήνει άφωνους τους Έλληνες είναι η αποκάλυψη ότι οι φυλακές έχουν γίνει «ξέφραγο αμπέλι», όπου, αντί για το σωφρονισμό, που προβλέπει το δικαστικό μας σύστημα, διαπιστώνεται ότι έχουν μετατραπεί στα καλύτερα «σχολεία» για την «τελειοποίηση» των εγκληματιών.

Και πώς να γίνει αλλιώς, όταν, όπως προκύπτει από τη σχετική δικογραφία, μέσα στις φυλακές είχε στηθεί το «στρατηγείο» των αρχινονών και αδίστακτων εκβιαστών, που, τυπικά μόνο ήταν κρατούμενοι, αφού στην πράξη είχαν τη δυνατότητα, να οργανώνουν με την άνεση τους, βομβιστικές ενέργειες, δολοφονίες, να ξεκαθαρίζουν λογαριασμούς. Μέχρι και γκόμενες μπορούσαν να έχουν στο κελί τους ή ακόμα και στο γραφείο του διευθυντή των φυλακών όποια ώρα ήθελαν.

Αυτή είναι η ασφάλεια για την οποία υπερηφανεύεστε κε. πρωθυπουργέ και κατηγορείτε, μάλιστα, τον ΣΥΡΙΖΑ; Για ποια ασφάλεια, καμαρώνετε, όταν οι πολίτες δε μπορούν να αισθάνονται ήσυχοι στα σπίτια τους, όταν εισβάλουν κακοποιοί, να τους ληστεύουν, να τους βασανίζουν και να βιάζουν τις γυναίκες τους;

Μιλάτε για ασφάλεια, όταν, ακόμη και οι έγκλειστοι κακοποιοί, συμπεριφέρονται μέσα από τις φυλακές ως «δερβέναγες», που κάνουν ό,τι θέλουν, σχεδιάζουν ό,τι θέλουν. Δε μένει παρά να τους δώσουν τα κλειδιά των φυλακών, για να συμπεριφέρονται ως πραγματικοί διοικητές. Ετσι κι αλλιώς, στην ουσία αυτοί διοικούν.

Κι όλα αυτά, παρά τις προσπάθειες του σημερινού υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, που, με το νεανικό του ενθουσιασμό, κατέβαλε προσπάθειες και κατέγραψε αρκετές επιτυχίες, με τις συλλήψεις των Νίκου Μαζιώτη και Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά και την εξάρθρωση της συμμορίας των εκβιαστών.

Όμως, αυτές οι μεμονωμένες επιτυχίες και η φιλότιμη προσπάθεια του αρμόδιου υπουργού, δε φτάνουν για να αναιρέσουν τη γενική εικόνα, όπως την περιγράψαμε, που είναι αποκαρδιωτική. Μια εικόνα γενικευμένης ανασφάλειας, ανοχύρωτης χώρας, μ` ένα σωφρονιστικό σύστημα «σουρωτήρι», που είναι η χαρά του κάθε κακοποιού. Αν γι΄ αυτή την «ασφάλεια» καμαρώνετε κ. πρωθυπουργέ, τότε εξηγείται γιατί δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται στη χώρα και γιατί οδηγείστε σε μια ανεπανάληπτη συντριβή, την προσεχή Κυριακή.

www.kontranews.gr


ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID