EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έκλεισε την υπηρεσία πληροφοριών η Πρόεδρος της Αργεντινής

Την διάλυση της υπηρεσίας πληροφοριών ανακοίνωσε στην κρατική τηλεόραση η πρόεδρος της Αργεντινής, μετά τις υποψίες ότι πράκτορες της κρύβονται πίσω από το θάνατο του εισαγγελέα Αλμπέρτο  Νίσμαν.

Ο εισαγγελέας Αλμπέρτο Νίσμαν είχε ξεκινήσει να χειρίζεται ως ειδικός ανακριτής από το 2004 την υπόθεση της επίθεσης στην εβραϊκή κοινότητα Άμια στο Μπουένος Άιρες το 1994 όπου βρήκαν το θάνατο 85 άνθρωποι.

Μια μέρα πριν καταθέσει ο Νίσμαν τα στοιχεία σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του Κογκρέσου βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Στο χέρι του κρατούσε όπλο.

Η Κριστίνα Κίρσνερ - Φερνάντεζ δήλωσε στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά το συμβάν  ότι πρόκειται για ένα ποιοτικό άλμα. Οι μυστικές πληροφορίες που απασχολούν περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους θα αντικατασταθούν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών. Για αυτό η έγκριση θα απαιτήσει πλειοψηφία από το Κογκρέσο.

Στο μεταξύ, το σώμα του εισαγγελέα θα παραδοθεί στην οικογένειά του και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID