EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Θεσσαλονίκη: Νέα εξουδετέρωση πυρομαχικών στο αεροδρόμιο, νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ… Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από την περιοχή του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης θα τεθούν σε ισχύ από τα ξημερώματα, ενώ κλειστός θα μείνει από τα μεσάνυχτα και για σχεδόν πέντε ώρες ο διάδρομος προσαπογειώσεων του κρατικού αερολιμένα «Μακεδονία» λόγω επιχείρησης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών, από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στο αεροδρόμιο.

Η επιχείρηση θα γίνει από ειδικό κλιμάκιο του Στρατού και για λόγους ασφαλείας η Τροχαία Θεσσαλονίκης από τις 3 έως τις 5 τα ξημερώματα θα διακόψει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση αεροδρομίου έως τη διασταύρωση Καρδίας.

Επίσης όπως ανακοινώθηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Επαρχιακή οδός Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας – (διασταύρωση Αεροδρομίου) οδός Προφήτη Ηλία – Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών – (διασταύρωση Ρυσίου) κίνηση προς Ρύσιο – κίνηση μέσω Ρυσίου προς Καρδία – είσοδος ξανά στην Επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας.
Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στα σημεία των εκτροπών θα υπάρχουν τροχονόμοι, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση των οδηγών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους στα σημεία των εκτροπών και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

πηγη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID