EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Εκκενώθηκε το Norman Atlantic - 5 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί

Μετά από 30 ώρες ολοκληρώθηκε από τις ιταλικές αρχές η επιχείρηση εκκένωσης του επιβατηγού Norman Atlantic που εκτελούσε δρομολόγιο από την Ελλάδα στην Ιταλία και στο οποίο εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Από τους 478 ανθρώπους που επέβαιναν μέχρι στιγμής έχουν μετρηθεί 5 νεκροί.

Τέσσερις σορούς στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το πλοίο Norman Atlantic στο οποίο εκδηλώθηκε χθες τα ξημερώματα πυρκαγιά στο γκαράζ του 44 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Κέρκυρας, εντόπισαν διασώστες από ελικόπτερα. Την ύπαρξη των σορών επιβεβαίωσε με δήλωσή του στη Βουλή και ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτης.

Στη θαλάσσια περιοχή μεταβαίνει σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής ενώ δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό αν πρόκειται για επιβάτες του πλοίου η παράτυπους μετανάστες που μπορεί να επέβαιναν στο Norman Atlantic.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ορισμένα αναρτώμενα απο το διαδίκτυο, κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε οτι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID