EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Στον «αέρα» ο Σαμαράς

Χωρίς Πρόεδρο της Δημοκρατίας η χώρα είναι στον «αέρα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στην επίσπευση της εκλογής, επιλογή που χαρακτηρίστηκε από τον διεθνή Τύπο ως μεγάλου ρίσκου για τον πρωθυπουργό.
 
Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο Α. Σαμαράς σημείωσε: «Αυτή η πατρίδα ανήκει σε όλους τους Έλληνες και οι βουλευτές θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη αν θέλουν να προχωρήσει μπροστά η χώρα ή να κατρακυλήσει προς τα πίσω. Καλούνται να αποφασίσουν αν θα εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή αν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές».

Κάποιοι τρομοκρατούν βουλευτές που θέλουν να συνταχθούν με τη βούληση του λαού και ανέφερε ότι πρόεδρος μικρότερου κόμματος «συμμαχεί με αυτούς που λίγους μήνες πριν κατήγγειλε ως επικίνδυνους», πρόσθεσε.

Είπε ότι αν δεν υπάρχει Πρόεδρος στις 29 Δεκεμβρίου, τότε η χώρα βρίσκεται στον «αέρα». «Τις επόμενες μέρες θα κριθούμε όλοι» τόνισε.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο λαός δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές και θα τιμωρήσει όποιους σύρουν τη χώρα σε εκλογική αναμέτρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γραμμή ανατροπής των επιτυχιών που έχουν γίνει στην Ελλάδα και βρίσκεται σε γραμμή ρήξης με την Ευρώπη, τόνισε. 

Ο Α. Σαμαράς είπε: «Φτύσαμε αίμα για να φύγει από το στόμα των ξένων η λέξη Grexit» και ο  ΣΥΡΙΖΑ την ξαναφέρνει. Τόνισε ότι αυτά που λέει η αξιωματική αντιπολίτευση προκαλούν φόβο παντού.

Ο Α. Σαμαράς ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται μόνο τις δημοσκοπήσεις. «Παρατεταμένη εκλογική περίοδος ισοδυναμεί με παράλυση» πρόσθεσε και τόνισε ότι ο λαός θα τιμωρήσει όποιους σύρουν τη χώρα σε εκλογές.

«Επιτυχία, αλήθεια και ευθύνη»

Επισήμανε ότι κάποιοι προσπαθούν να ματαιώσουν την επιτυχία της χώρας. «Δεν πρόκειται να τους περάσει. Τρία είναι τα όπλα μας: η επιτυχία μας, η αλήθεια που δεν μπορεί να κρυφτεί και η ευθύνη».

«Βγάλαμε την πατρίδα από τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 40 ετών» είπε ο πρωθυπουργός.
 
Η Ευρώπη αποφάσισε να μας στηρίξει στα πρώτα βήματά μας στη μετά μνημόνιο εποχή, είπε ο Α. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι αυτό έγινε χωρίς να ληφθούν μέτρα επώδυνα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID