EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ειδικός φρουρός συνελήφθη για εκβιασμό και δωροληψία

Με τις κατηγορίες του εκβιασμού και της δωροληψίας συνελήφθη 28χρονος ειδικός φρουρός που αποσπούσε χρηματικά ποσά από ιδιοκτήτη συνεργείου μοτοσικλετών.

Ο ένστολος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον 41χρονο ιδιοκτήτη, όπως αναφέρει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο αστυνομικός είχε αρχικά ζητήσει να του επισκευάσει δωρεάν την μοτοσικλέτα και στη συνέχεια απαίτησε εκβιαστικά 3.000 ευρώ, με το σκεπτικό ότι ο 41χρονος τού τα «όφειλε», καθώς τού πήγαινε πελάτες στο συνεργείο.

Όταν ο 41χρονος δεν υπάκουσε στις επιταγές του ενστόλου, εκείνος έκανε ψευδή καταγγελία για δήθεν κλεμμένες μοτοσικλέτες, που βρίσκονταν στο κατάστημά του. Όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα του ξεκίνησε η έρευνα.

Χθες, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 41χρονος παρέδωσε στον ειδικό φρουρό το προσημειωμένο ποσό των 3.000 ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση σε περιοχή του Πειραιά.

Η σύλληψη έγινε αμέσως μόλις ο ειδικός φρουρός παρέλαβε τα χρήματα αφού συντάχθηκε δικογραφία εναντίον του σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα. Με απόφαση του Αρχηγείου της

Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID