EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ρήμαξαν τα σπίτια, ξεπουλάνε την υγεία, πόσο ακόμα θα «ματώσουν» την περήφανη Ελλάδα

Όπως φαίνεται από το 2010 όλοι αυτοί οι Έλληνες πολιτικοί που «μάχονται» για τη σωτηρία της χώρας πήραν τόσα μαθήματα από τους τοκογλύφους των Βρυξελλών που έγιναν καλύτεροι από τους δασκάλους τους.

Έγιναν πιο σκληροί, πιο τεχνοκράτες, πιο αδιάφοροι για τον ανθρώπινο πόνο και εν τέλει πιο «αιμοσταγείς».

Είναι οι πολιτικοί που γυρίζουν την πλάτη σε απελπισμένους πολίτες στα όρια της αυτοκτονίας, με την εξοργιστική και κατά τη γνώμη τους συμπονετική φράση «Το ξέρω, το ξέρω… ».

Αυτοί λοιπόν που δεν δίστασαν να πουλήσουν τα σπίτια των Ελλήνων, που δεν δίστασαν να βγάλουν την ιστορία της Ελλάδας στο σφυρί (βλέπε Θερμοπύλες) δεν είναι δυνατόν να διστάσουν στην προκλητική «δωρεά» ενός νοσοκομείου στους τραπεζίτες.

Είναι αυτοί που επέτρεψαν μια εταιρεία που από το 2005 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα ως Κτηματική Τουριστική & Αναπτυξιακή να μετονομαστεί σε μια… νύχτα, αλλάζοντας το χαρακτήρα της σε Νοσηλευτική και να προχωρήσει στην εξαγορά, μέσω πλειστηριασμού, ενός ολόκληρου νοσοκομείου!!!

Είναι αυτοί που «φροντίζουν» ελάχιστες ημέρες πριν το «έγκλημα» να περάσουν τροπολογίες σε άσχετο νομοσχέδιο στρώνοντας το έδαφος για το «τελικό χτύπημα».

Η αλήθεια είναι μια και μοναδική: Το «σκάνδαλο Ντυνάν» αποτελεί πλέον μια υπόθεση-πιλότο για τις ιδιωτικοποιήσεις δημόσιων νοσηλευτικών ιδρυμάτων που θα ακολουθήσουν και ως μόνο αποτέλεσμα θα έχει την πλειοψηφία των δημόσιων νοσοκομείων να περάσει στα χέρια ιδιωτών, ακριβώς όπως το… σχεδιάζουν εδώ και χρόνια οι Γερμανοί με τους εγχώριους συνεργάτες τους…

Άρα δάσκαλος και μαθητής υλοποιούν κατά γράμμα το σχέδιό τους…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID