EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

'Eκραξαν χθες τον γερμανοτσόγλανο Ψαριανό στο Κουκάκι...

Χθές το βράδυ σε καφενείο στο Κουκάκι εμφανίστηκε ο Ψαριανός μαζι με καμια δεκαριά δημαριτες να πιεί τσίπουρα άνετος και ωραίος!
 
Φυσικά με το που τον πηραν χαμπάρι άρχησε το κραξιμο.Από την αρχή ηταν σαφές οτι ήταν ανεπιθύμητος στο μαγαζί τόσο απο τους υπόλοιπους θαμώνες όσο και από τους...
εργαζόμενους.
 
Αντί να αποχωρήσει λοιπόν επέλεξε να κάτσει και να ειρωνεύετε τον κόσμο!
Δέχτηκε ερωτήσεις για τη Villa Amalias,για τα μνημόνια που ψήφησε για τη συνεργασία του με την ακροδεξιά κυβέρνηση του Βορίδη, του Μπαλτάκου και του λοιπού συφερτού και το μόνο που είχε να πει ήταν αερολογίες και ύβρεις.
 
Τον ρωτούσαν για το μνημόνιο και ελεγε για τη Μαρφίν.
Αποκάλεσε τον κόσμο πρεζάκια,δήλωσε οτι τους γαμάει ολους,ενδεικτίκα του στυλ του, στην φράση ενός παιδιού οτι ''έχεις ψηφίσει όλα τα μνημόνια που μ'εχουν στείλει στην ανεργία'' απάντησε ''άντε γαμήσου ρε χοντρέ μαλάκα''!
 
Το ποτήρι ξεχείλισε οταν είπε σε εργαζόμενο ''πήγενε να πάρεις την πρέζα σου τώρα...¨ και τον χτύπησε ''φιλικά'' στο σβέρκο...εκεί δέχτηκε την απάντηση που του άξιζε.. και έφυγε κακήν κακώς!
 
Το θράσος της εξούσίας δεν θα μείνει αναπάντητο!
 
Καθημερίνα θα δέχονται την απάντηση του κόσμου όπου και να τους πετυχαίνει!
Υ.Γ.Στα απίστευτα που είπε ήταν επίσης οτι όλοι αυτοί που τον έκραζαν ειναι το κράτος που ήρθε αυτός σαν αγνός ''αριστερός'' με την κυβέρνηση σαμαρά να παλέψει.
Υ,Γ,2Εριξε πιστόλα αφου δεν πλήρωσε όλο το ποσο του λογαριασμού
Υ.Γ.3 Φεύγοντας απείλησε κιόλας λέγοντας ''θα δείτε τι θα πάθετε'' για να πάρει την απάντηση ΄΄θα μας κλάσεις...''
 
 
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID