EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΤροΛοβέρδος

Εντάξει. Να βρίσκονται στην κυβέρνηση τύποι σαν τον Γιακουμάτο και τον Άδωνι, να είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος η Βούλτεψη, και το μεγαλύτερο νούμερο μέχρι τώρα να το παίζει ο Λοβέρδος, είναι σαν να παίζει ο Σεφερλής πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία των Monty Pythons με τον Πίτερ Σέλερς σε ρόλο κομπάρσου. Ιεροσυλία!

Ο Γιάννης Λοβέρδος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ βρίζοντας τον Βενιζέλο, έφτιαξε δικό του κόμμα με το Αηδόνι του, έκανε για λίγο παρέα με τον Κουβέλη, έκανε αντάρτικο καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό του 2014, είδε φως στην κίνηση των 58, μπήκε στην ΕΛΙΑ, για να επιστρέψει στην κυβέρνηση ως υπουργός Παιδείας του Βενιζέλου χωρίς το Αηδόνι του, της οποίας το έργο σήμερα αρνείται να εφαρμόσει επειδή λέει, έχει καταψηφίσει τον προϋπολογισμό της. Beat this!

Ο Λοβέρδος, για πολύ κόσμο (ακόμα) είναι ένας σοβαρός πολιτικός. Δεν ξέρω αν θα τον ψήφιζε κιόλας αυτός ο πολύς ο κόσμος, όμως έχει αποδείξει πως οι προσωπικές του φιλοδοξίες είναι πολύ υψηλές για να δέχεται να εμπλέκεται σε πολιτικά και μικροπολιτικά παιχνίδια χωρίς ιδίον όφελος.
Έχει αποδείξει πως όταν πρόκειται για την προσωπική του επιβίωση μπορεί να γίνει αδίστακτος.

Όπως τότε με τις φωτογραφίες των “οροθετικών ιερόδουλων”, που τις κρέμασε στα περίπτερα, για να τις δουν οι νοικοκυραίοι που πίστευαν πως χωρίς το latex του προφυλακτικού θα πάψουν να είναι ανοργασμικοί και να πάνε να κοιταχτούνε από κανένα γιατρό. (Βέβαια οι κατάλληλες εξετάσεις για τους νοικοκυραίους του Λοβέρδου θα ήταν ψυχιατρικές και όχι για αφροδίσια νοσήματα, αλλά κανείς δεν είναι άσφαλτος!)

Για να μην ξεχνιόμαστε, δύο από αυτές τις γυναίκες έχουν ήδη δικαιωθεί για άδικη προφυλάκιση και τους επιδικάστηκε μάλιστα και αποζημίωση (η χαμηλότερη που προβλέπεται βέβαια, μην τρέφεται αυταπάτες για απόλυτη δικαιοσύνη), ενώ άλλες έντεκα περιμένουν να δικαστούν τον Γενάρη του 2015. Ενώ όλες αναμένουν την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για το αν θα εκδικάσει προσφυγή εκ μέρους οροθετικών γυναικών και οργανώσεων για την ίδια υπόθεση.

Αν ακόμα και σήμερα αγνοείς το έργο που κατόρθωσε ο νυν υπουργός Παιδείας προ διετίας, ως υπουργός Υγείας που παρέδωσε στον Άδωνι, ξεστραβώσου εδώ.

Και όλα αυτά, αφού βέβαια έκλεισε και το ματάκι του στη Χρυσή Αυγή και τους φασίστες που πάντα αρέσκονται να ξεσκίζουν ανθρώπους.

Ο Λοβέρδος λοιπόν, αφού πρόλαβε να τα βάλει και με το Μητσοτακέϊκο στις πρώτες ώρες της υπουργίας του (“Δεν μπορεί υπουργός που διορίζεται στις 3 το μεσημέρι, στις 5 το απόγευμα να υπογράφει απολύσεις χτυπώντας στο ψαχνό”), αποφάσισε να τα βάλει και με τη νοημοσύνη μας. Κι όχι για πρώτη φορά.

Για να μην τον παρεξηγήσει λοιπόν κανένας και νομίζει πως πάει να ρίξει την κυβέρνηση γιατί κόπτεται για απολύσεις και συγχωνεύσεις, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΒΛΗΜΑ FM πως δεν έχει μπει στην κυβέρνηση για να πιέσει για αλλαγή πολιτικής. Μπήκε λέει για να γυρίσει σελίδα.

Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα, όπως λένε στενοί του συνεργάτες, θέλει να δώσει σε μαθητές και φοιτητές το μήνυμα να ανοίξουν και κανένα βιβλίο το καλοκαίρι και να μην τα φορτώσουν όλα στον κόκορα.

Η κυβέρνηση που σχημάτισε ο Σαμαράς είναι μία κυβέρνηση που με την ίδια ευκολία που θα αντικαταστήσει τροβαδούρους και τσαρλατάνους με “στρατιώτες της πολιτικής σταθερότητας” που θα τη στηρίξουν για να αποφευχθούν οι εκλογές, το ίδιο εύκολα θα “πέσει” την ιδανική στιγμή για πρόωρες εκλογές.

Τώρα, αν θα πέσει από βλακεία Γιακουμάτου ή από υπεροψία Λοβέρδου, μικρή σημασία έχει.

Αυτό που έχει σημασία είναι, μαζί με την κυβέρνηση να πέσουν μια για πάντα στο σκοτάδι και την πολιτική έρημο του Σαμαρά και τα κουρέλια που τη στηρίζουν.

πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID