EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Φαληρικό Δέλτα και Φαληρικός Όρμος αλλάζουν την βιτρίνα της Αθήνας

Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα των τελευταίων ετών αναμένεται να κερδηθεί για την Αθήνα. Δύο από τις μεγαλύτερες αναπλάσεις χώρων στο «ριγμένο» Φάληρο. Από το 2012 έχει ξεκινήσει το μεγάλο έργο της ανάπλασης Φαλήρου ή για να είμαστε πιο ακριβείς το έργο της ανέγερσης του Κέντρου Πολιτισμού Ι.Σ.Νιάρχος.

Τώρα είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε αναμονή για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, ενός έργου που ουσιαστικά συμπληρώνει την αλλαγή της εικόνας της βιτρίνας της Αθήνας.

Τα 2 αυτά έργα συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας της πόλης και στην προσπάθεια να αναδειχθεί η όμορφη εικόνα της Αθήνας.

Το δυστύχημα για αυτό το εγχείρημα είναι πως ενώ το έργο στο Κέντρο Πολιτισμού καλπάζει και οδεύει προς ολοκλήρωση, το έργο στον Φαληρικό Όρμο σέρνεται και ήδη έχει μείνει χρονικά πίσω.

Έτσι, είναι σχεδόν βέβαιο ότι τα 2 αυτά έργα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν μαζί. Το Κέντρο Πολιτισμού ολοκληρώνεται σε περίπου 1,5 έτος και οι πόρτες θα ανοίξουν σε 2 χρόνια και κάτι.

Τα έργα στο Φαληρικό Όρμο όμως απαιτούν περίπου 2 χρόνια. Έτσι με τις καλύτερες προβλέψεις το έργο αν ξεκινήσει στα τέλη του 2014 θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2017.

Το επόμενο διάστημα λοιπόν θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το αν θα έχουμε άμεση δημοπράτηση ή το έργο ανάπλασης στο Φαληρικό Όρμο θα ακολουθήσει το έργο στο Κέντρο Πολιτισμού μετά από αρκετό καιρό.

ypodomes.com

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID