EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Ch.League: Στον τελικό με θρίαμβο η Ρεάλ Μαδρίτης, 4-0 την Μπάγερν Μονάχου

Σε αγώνα αποθέωση του απλού και ουσιαστικού ποδοσφαίρου, η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε σκληρό μάθημα στην Μπάγερν την οποία κατανίκησε 4-0 στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου μετά το 1-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και προκρίθηκε, για πρώτη φορά ύστερα από 12 χρόνια, στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο απέναντι στο νικητή του ζεύγους Τσέλσι-Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα ημιτελικά, η «βασίλισσα» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την προίκα της από το πρώτο ματς (1-0) και με οδηγό τον Σέρχιο Ράμος, που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 20λεπτο (16’, 20’) περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα.

Χαρακτήρα θριάμβου απέναντι στην «ταραχή» της άμυνας των Βαυαρών έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 34’. Μετά το «σοκ» του 2-0 οι Γερμανοί εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους για πρόκριση και πήγαν σε συντηριτικό τέμπο το ματς. Ο Πορτογάλος όμως έκανε ακόμη μεγαλύτερο τον… πόνο των Βαυαρών κάνοντας το 4-0 στο 90’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ντάντε, Μπόατενγκ, Λαμ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος, Μίλερ (72’ Πιζάρο), Ριμπερί (72’ Γκέτσε), Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (46’ Μαρτίνεζ)
 Στον πάγκο: Ρέντερ, Τσίνγκερλε, Χότζμπεργκ, Ραφίνια

Ρεάλ Μαδρίτης (Kάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Καρβαχάλ, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά
Στον πάγκο: Ντιέγκο Λόπεζ, Βαράν, Ιγιαραμέντι, Μοράτα, Ίσκο, Καζεμίρο, Μαρτσέλο

Διαιτητής: Πρέδρο Προένσα (Πορτογαλία)


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID