EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Για πόσο θα πληρώνουμε τους τραπεζίτες Σάλλα, Κωστόπουλο, Λάτση;

Με μια διαδικασία-εξπρές ψηφίστηκε, δύο μέρες πριν από το ΕΚΟΦΙΝ της 1ης Απριλίου, το πολυνομοσχέδιο που ήταν προαπαιτούμενο για να πάρουμε τη δόση. Κι ενώ ο καυγάς γινόταν για το  ληγμένο γάλα, η βασική ρύθμιση του νόμου που ψηφίστηκε από την οικτρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία των συνεταίρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, δεν ήταν άλλη από ένα ακόμη δώρο στους τραπεζίτες!

Στόχος των Σαμαρά και Βενιζέλου είναι οι Κωστόπουλος, Σάλλας, Λάτσης και όλοι οι άλλοι μεγαλομετόχοι των τραπεζών να πάρουν πίσω τον απόλυτο έλεγχο των τραπεζών –και όχι μόνο το μάνατζμεντ, που ούτως ή άλλως δεν έχασαν ποτέ– με ελάχιστο ή ακόμα και χωρίς κανένα κόστος. Στην υγειά των κορόιδων, δηλαδή του ελληνικού λαού, που συνεχίζει να πληρώνει με αίμα τη διάσωση των τραπεζών.
Πώς να ανακεφαλαιοποιήσετε την τράπεζά σας χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ.

Πώς μπορείτε να φορτώσετε τα χρέη της Τράπεζάς σας στον ελληνικό λαό, χωρίς να χάσετε τα δικαιώματα στο μάνατζμεντ και την ιδιοκτησία σας.

Παραδώσατε την τράπεζά σας χρεωμένη ως το λαιμό; Όλοι οι τρόποι να την αγοράσετε ασφαλή και εύρωστη σε εξευτελιστικό τίμημα.

Θα χρειαστείτε μία κυβέρνηση και μια Τρόικα να πρακτορεύουν τα συμφέροντά σας, ένα Ταμείο (τύποις) Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας απαλλαγμένο από κάθε ευθύνη και μερικά πρόθυμα ΜΜΕ.

Πώς το ’λεγε εκείνο το παλιό σλόγκαν; Αξίζει και δεν κοστίζει!

Κανείς δεν έχει κερδίσει περισσότερο από τους τραπεζίτες στα χρόνια της κρίσης. Αφού λοιπόν οι τραπεζίτες «απορρόφησαν» 211,5 δισ. ευρώ προκειμένου να «περάσουν τον κάβο» χωρίς να κινδυνεύσουν τα κέρδη τους, τώρα θα επαναγοράσουν από το Δημόσιο τις τράπεζες έναντι συμβολικού τιμήματος. Αυτό τουλάχιστον προβλέπει η συμφωνία της κυβέρνησης με την τρόικα, που θα αποτυπωθεί σε έναν ακόμη νόμο που ψηφίζεται από το ελληνικό κοινοβούλιο για το «καλό της χώρας».

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID