EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Το ΒΙΝΤΕΟ που καίει τον Σαμαρά

Τεράστιο, πολιτικό, νομικό και ηθικό θέμα προκύπτει από τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και από την αποκάλυψη ότι υπήρξε συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάρη, στην οποία ο γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του Σαμαρά, εμφανίζεται να μιλάει για παρεμβάσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη και φέρεται να απεργάζεται από κοινού με τη Χρυσή Αυγή σενάρια ανακοπής της δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνομιλία που έρχεται στην δημοσιότητα "καίει" τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, μιας και ο Τάκης Μπαλτάκος αποτελεί έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, ενώ ο ίδιος είχε στο παρελθόν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή. Επίσης υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Μπαλτάκος είναι ο ίδιος ο οποίος πριν από λίγο καιρό δήλωσε "αντικομμουνιστής".

Η συνάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής με τον Τάκη Μπαλτάκο μάλιστα έχει μαγνητοσκοπηθεί. Πρόκειται για συνομιλία μεταξύ δύο φίλων και ομοϊδεατών οι οποίοι δείχνουν να συζητούν εσωκομματικά προβλήματα με αντικειμενικό σκοπό να μην αυξήσει τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το αποκαλυπτικό ΒΙΝΤΕΟ με τη συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου


πηγη

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου !!!!!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID