EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αποδείξεις με κύρος!…

Ο υπεύθυνος για τα Δημόσια έσοδα κος Χ. Θεοχάρης, πήρε το μέρος του λαού για τα μεγάλα πρόστιμα που υπάρχουν στην περίπτωση μη έκδοσης αποδείξεων. Μετά από προσωπική και πολύ κουραστική μελέτη που έκανε, έδωσε τις προτάσεις του στον κ. Στουρνάρα για να λυθούν
τα όποια προβλήματα προέκυψαν.

Η βασική αλλαγή που έθεσε στο θέμα αυτό, ήταν να βάλει την αφεντομουτσουνάρα του στο κάτω αριστερά μέρος των αποδείξεων ώστε να έχουν ένα κύρος και φυσικά να λειτουργούν ως υπενθύμιση «κόψε απόδειξη ρε, γιατί αλλιώς τη γ…», τίποτα δεν είναι τυχαίο. Έδωσε μάλιστα και ένα δείγμα από αυτές που θα κόβουν τα υποκατάστατα του Υπουργείου (εφορίες) στον κόσμο. Υπήρχε η σκέψη να υπάρχει και επάνω στα χαρτιά υγείας η φάτσα του, αλλά στράβωσε κάπως ο Στουρνάρας που δε το σκέφτηκε πρώτος (τη φωτό στις αποδείξεις), και εκεί έθεσε βέτο, «Όχι, αν είναι… θα μπω εγώ επάνω στο ‘ShitPaper’». Τέλος πάντων, μεγάλα παιδιά είναι και θα τα βρούν.

Αυτοί οι δύο παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού γιατί από τις μέχρι τώρα αντιδράσεις του κόσμου, βλέπουν ότι φερόμαστε ως σκόρπιο μπουλούκι (όχι ότι δεν είμαστε) και επόμενο είναι να μας δουλεύουν για τα καλά. Τα ΜΜΕ βοηθάνε στο παιχνιδάκι τους και η ζωή μας τραβά την ανηφόρα αδιαλείπτως… Αυτά τα ΜΜΕ… είναι ο μεγάλος συνεργός των πολιτικών εγκλημάτων στη χώρα εδώ και πολλά χρόνια.

Γενικά οι προτάσεις του Θεοχάρη θα μπορούσαν άνετα να γίνουν ένα καλό βιβλίο με τίτλο «Πλήρης οδηγός του καλού εισπράκτορα». Άσε που από τη πολύ δουλειά άρχισε να τον πονάει η μέση του. Αν είσαι υπεύθυνος κρατικός υπάλληλος, αυτά τραβάς.

Μια και είπα ‘κρατικός’, θα πρέπει κάποια στιγμή να βγει επίσημα η κυβέρνηση και να δώσει μία σοβαρή και υπεύθυνη διευκρίνιση ως προς το «Κράτος και Πολίτης», άλλο το ένα και άλλο το άλλο βρε παιδί μου. Το κράτος φροντίζει το κράτος και ο πολίτης το κράτος. Αν πληρώνεις κανονικά όλες τι υποχρεώσεις σου στο κράτος και αν σου χρωστά κανονικά το κράτος, τότε, το κράτος σου κάνει τη χάρη να φροντίσεις και εσένα. Τίμια και ξεκάθαρη λογική!…

Ελπίζω μετά το τέλος της συζήτησης του Σαμαρά με το Θεό (για όσους δεν θυμούνται, είχε πει ότι μιλάει μαζί του), να κατέβει από το όρος και να πάρει επάνω του και τη φορολόγηση. Με τόσα βάρη που σηκώνει αυτός ο άνθρωπος, δε μένει παρά να του πούμε:

«Κάτσε κάτω από τη μπάρα και αν πέσει επάνω σου, σωθήκαμε!»

outelogos








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID