EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κομπιναδόροι εναντίον κομπλεξικών

Αγώνας δρόμου μεταξύ Ιδρυμάτων με νικητές τους Ωνάσηδες.
Οι Νιάρχοι έχουν μείνει στην αφετηρία, παρόλο που έχουν βάλει λεφτά, και έχουν κάνει και  έργο. Και μεταξύ μας είναι το μόνο έργο που γίνεται στην Αθήνα.

To Ίδρυμα Ωνάση ξεκίνησε την ιστορία ανάπλασης της Πανεπιστημίου.
Λες και αυτό χρειάζεται η Αθήνα.

Οι μαντηλάκηδες γόνοι του Ιδρύματος-με τη διαπλοκή να τους κρατάει το φανάρι στα μονοπάτια της εξουσίας- ξεκίνησαν ένα αεριτζήδικο πρότζεκτ αφού τα λεφτά είναι από το ΕΣΠΑ.

Μέρα-νύχτα τρέχουν Σταμάτηδες, Χατζηδάκηδες. Μανιάτηδες και Σγουροί για να τρέξει το έργο, να βγουν οι περιβαλλοντολογικοί όροι και να έρθουν τα λεφτά.

Πρόκειται για μεγάλο φαγοπότι και, καθότι είναι λυκόνι σε αυτά, ο Αντωνάκης μαντηλάκης είναι βέβαιο ότι θα κονομήσει μετά των άλλων.

Δεν είναι τυχαίο ότι του πέφτει το παντελόνι του Σγουρού από την κοιλιά, ενώ ο γλίτσας υπουργός ΠΕΚΑ δεν χάνει ποτέ ευκαιρία να κάνει σέρβις. Για τα ροζ βρακιά του Κωστή σας έχω ενημερώσει.

Οι Ωνάσηδες, όπως όλοι οι ταλαντούχοι τζαμπατζήδες, τρέχουν γιατί έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές. Αν χαθεί το τέμπο, τις έχασες.

Ενώ το σχέδιο του άλλου Ιδρύματος, του ιδρύματος Νιάρχου που έχει αναλάβει το δημόσιο, για Αθηναϊκή Ριβιέρα στο θαλάσσιο μέτωπο έχει μείνει στα χαρτιά και τις καλένδες.
Στο βρόντο η μελέτη του Ρέντζο Πιάνο και τα μεγαλοπιάσματα.

Θορυβήθηκε το συγκρότημα του Φαλήρου και τράβηξε χθες ένα προειδοποιητικό δημοσίευμα για το πώς η Πανεπιστημίου προχωράει ενώ εγκαταλείπεται ο Φαληρικός όρμος.

Καθόλου άσχετο ότι θέλουν να πάρουν αξία τα κτίρια τους που είναι παράκτια. Και πέρα από το προσωπικό ενδιαφέρον, είναι γνωστό πως το συγκρότημα έχει στενές σχέσεις με το Ίδρυμα Νιάρχου.

Πάνω από όλα όμως, για άλλη μια φορά τους έπιασαν τα κόμπλεξ γιατί άλλοι κάνουν τις δουλειές με την κυβέρνηση.

Ωνάσηδες εναντίον Νιάρχων. Κομπιναδόροι εναντίον κομπλεξικών.

Για άλλη μια φορά στην Αθήνα γίνονται χοντρές δουλειές με μπετά για να κονομάνε οι λίγοι, ενώ πεινάνε οι ταλαίπωροι που θα γεμίσουν τα παγκάκια…

πηγη








Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου




« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID