EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Στο Κορυδαλλό ο Σπανός. Ελεύθεροι με όρους οι 6 από τους 7

Προφυλακιστέος ο υπάλληλος του ΥΠΕΚΑ. Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στους έξι είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.
 
 
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν οι έξι (τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος) από τους επτά συλληφθέντες της δεύτερης ομάδας που εμπλέκονται στην υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.
 
Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση του συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ ο οποίος θα οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και μαζί με τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γ. Σπανό και τους άλλους τρεις συγκατηγορούμενους (υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, τελωνειακό υπάλληλο και μηχανικό πλοίου, θα οδηγηθούν αύριο στις φυλακές κορυδαλλού.
 
Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν την Δευτέρα ο υπεύθυνος γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι που σύμφωνα με την αστυνομία αποτελούν την τρίτη ομάδα. Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.
 
Στον Κορυδαλλό τη Δευτέρα ο Σπανός 
 
Το Σάββατο, ανακοινώθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η προφυλάκιση του προέδρου της εταιρείας ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού, μαζί με τρεις συγκατηγορουμένους του. Ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ που κρατείται στη ΓΑΔΑ θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους άλλους τρεις.
 
Οι συνήγοροι του προέδρου της ΕΤΕΚΑ μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους χαρακτήρισαν ως άδικη και αυστηρή την απόφαση για προφυλάκιση και πρόσθεσαν ότι στα χέρια τους δεν έχουν ακόμα την αιτιολογική έκθεση, αλλά εκτίμησαν ότι πιθανόν ο πελάτης τους κρατήθηκε ως ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων.
 
Πηγή: efsyn.gr




 Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID