EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Υπεξαίρεση κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια σε βαθμό κακουργήματος 4 χρόνια τώρα

Του Κώστα Βουκελάτου

Διαβάζοντας το σημερινό δημοσίευμα στο newsit.gr έμεινα άφωνος για την συνεχιζόμενη κλοπή και υπεξαίρεση από το υπουργείο οικονομικών των μισθών και των συντάξεων των πολιτών παρά τις
διαψεύσεις του Σαμαρά και του Στουρνάρα.

Αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να γίνει για να επέμβει η δικαιοσύνη; Πώς μπορούν ανεξέλεγκτα μια χούφτα άνθρωποι να καταστρέφουν ένα κράτος και ένα λαό και οι νόμοι και το σύνταγμα να μην μπορούν να τους σταματήσουν;

Διαβάζω λοιπόν στο σημερινό τύπο ότι βρίσκουν διάφορα κόλπα να εξαπατήσουν και να κλέψουν λεφτά από μισθωτούς και συνταξιούχους: - Ως και 70 ευρώ το μήνα η μείωση στους μισθούς των υπαλλήλων του Δημοσίου - Από 17 ως και 116 ευρώ το μήνα οι μειώσεις στις συντάξεις - Μεγαλύτερο το “ψαλίδι” για όσους βγουν σε σύνταξη το 2014 Αυτές οι μειώσεις προκύπτουν μετά από ακόμα μια εξαπάτηση του ελληνικού λαού οι δήθεν αλλαγές στις εισφορές για τις επικουρικές που μειώθηκαν δήθεν στο 3% έκρυβαν την παγίδα ότι πλέον η κράτηση γίνεται στο σύνολο του μισθού ή της σύνταξης και όχι μόνο για τα πρώτα 1.666 ευρώ.

Έτσι λοιπόν από τον Μάρτιο οι χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι θα είναι ακόμα μια φορά τα θύματα των μειώσεων που δρομολόγησε ο Στουρναρας ο οποίος συνεχίζει να εγκληματεί εναντίον του ελληνικού λαού με τις ευχές του Σαμαρά και θα το πω πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος γιατί είναι σαν να αφήνουμε έναν εγκληματία κατά συρροή να κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσα μας.

Ανάλογα λοιπόν με τον μισθό όπως αναφέρει το newsit.gr υπολογίζεται ότι οι επιπλέον κρατήσεις θα είναι από 7 ως και 70 ευρώ το μήνα, απώλεια δηλαδή που μπορεί να ξεπεράσει τα 800 ευρώ το χρόνο για ένα μισθωτό. Ως 70 ευρώ οι μειώσεις σε μισθούς, ως 116 ευρώ οι μειώσεις στις συντάξεις. Μειώσεις στο ποσό των επικουρικών συντάξεων που εισπράττουν θα δουν και χιλιάδες συνταξιούχοι, αφού από τα μέσα του χρόνου το ποσό της επικουρικής που μέχρι σήμερα φορολογείτο αυτοτελώς θα προστίθεται στην κύρια σύνταξη και θα υπόκεινται στη γενική κλίμακα φορολογίας εισοδήματος.

Οι απώλειες λοιπόν θα ξεκινούν από 17 ευρώ το μήνα για συντάξεις της τάξης των 900 ευρώ και θα φτάνουν έως και τα 116 ευρώ το μήνα για υψηλές συντάξεις πάνω από 2.500 ευρώ. Ως και τη μισή επικουρικοί θα χάσουν πολλοί συνταξιούχοι, μεγαλύτερο φαίνεται πως θα είναι το "ψαλίδι" για τους ασφαλισμένους των ειδικών ταμείων που θα βγουν στη σύνταξη μέσα στο 2014.

Ο νέος κανονισμός παροχών του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης αναμένεται να προβλέπει ποσοστό αναπλήρωσης που δεν θα ξεπερνά το 20% όταν σήμερα στα ειδικά ταμεία φτάνει ακόμη και το 40% έτσι οι επικουρικές συντάξεις ενδέχεται να μειωθούν ακόμη και το μισό δηλαδή επικουρικές που σήμερα αγγίζουν τα 600€ θα πέσουν στα 300 ευρώ.

Τώρα εξηγούνται οι προσευχές στο Άγιο Όρος του Σαμαρά, προσπάθησε να μιλήσει με τον θεό και πάλι για να του συγχωρέσει το ότι συνεχίζει να εξαπατά και να κοροϊδεύει του έλληνες πολίτες υπεξαιρώντας ότι τους έχει απομείνει.


ΠΗΓΗ











Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID