EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Κορυφαία η Iveco για το 2013

Με μια σημαντική πρωτιά συνοδεύτηκε το 2013 για την Iveco Trucks καθώς, η ιταλική εταιρεία ήταν η κορυφαία σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά στα οχήματα με μεικτό βάρος άνω των 3,5t.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκίνητων (ΣΕΑΑ), το 2013 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Iveco Trucks και την Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά.
Συγκεκριμένα, σε σύνολο πωλήσεων της τάξης των 341 οχήματων με μεικτό βάρος άνω των 3,5t. μέσα στο 2013, η Iveco Trucks απέσπασε μερίδιο αγοράς 28,15% με 96 οχήματα.

Στην 2η θέση ακολούθησε η Mercedes-Benz με 73 οχήματα (μερίδιο 21,41%) ενώ την κορυφαία σε πωλήσεις 5άδα συμπλήρωσαν οι MAN Truck & Bus (45 οχήματα, μερίδιο 13,2%), DAF Trucks (28 οχήματα, 8,21%) και Isuzu Trucks (27 οχήματα, μερίδιο 7,92%).

Πληρέστατη γκάμα, σημαντικές νέες αφίξεις

Η γκάμα της Iveco Trucks έχει να επιδείξει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία οχημάτων με μεικτό βάρος άνω των 3,5t. που περιλαμβάνει τόσο το δυναμικό Daily, όσο και πολλαπλά μεσαία και βαρέα φορτηγά καθώς και χωματουργικά οχήματα που περιλαμβάνονται στις εκδόσεις των Eurocargo, Stralis και Trakker.


Εξάλλου δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως η «ναυαρχίδα» της Iveco Trucks, το νέο Stralis Hi-Way απέσπασε τον τίτλο του «International Truck of the Year» για το 2013. Παράλληλα, η ιταλική εταιρεία έχει ανακοινώσει πως μέσα στο 2014, αναμένεται να λανσαριστούν και στην ελληνική αγορά οι νέες γενιές των Daily και Eurocargo




Σε σχετική ανακοίνωση της, η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Iveco Trucks στην ελληνική αγορά, Π. Ι. Κοντέλλης, αναφέρει σχετικά:

«Η μεγάλη αυτή διάκριση, επισφραγίζει την αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των φορτηγών της Iveco Trucks και επιβραβεύει την κοπιαστική προσπάθεια δύο δεκαετιών της Π. Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει –μετά την πώληση- τα οχήματα Iveco Iveco Bus και Iveco Magirus, στην Ελλάδα.
 
Η εμπιστοσύνη των πελατών μας –τόσο στην εταιρεία μας όσο και στην Iveco- μας κάνει να ατενίζουμε το 2014 με αισιοδοξία και όρεξη για σκληρή δουλειά».

πηγη









Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου







« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID