EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Αναμένεται σύλληψη αλά Φιλιππίδη για Γριβέα-Βάτσικα

Εντοπίστηκε το ζεύγος των επιχειρηματιών-Διαπραγματεύονται τους όρους της επιστροφής τους στην Ελλάδα

Κοντά στους δύο καταζητούμενους για το σκάνδαλο του ΤΤ Κ. Γριβέα και Α. Βάτσικα φαίνεται ότι βρίσκονται οι δικαστικές και διωκτικές αρχές. Το ζεύγος των επιχειρηματιών που φέρεται να πήρε σχεδόν 20 εκατομμύρια από το ΤΤ με χαριστικά δάνεια καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Οι δικηγόροι του ζεύγους ήρθαν μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Έθνος” σε επαφή με τις δικαστικές αρχές ζητώντας να μην συλληφθούν προκειμένου να εμφανιστούν ενώπιόν τους.

Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και έτσι το ζευγάρι παραμένει άφαντο σε χώρα του εξωτερικού.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι οι αρχές γνωρίζουν τουλάχιστον τη χώρα στην οποία βρίσκονται οι δύο επιχειρηματίες και πλέον θεωρείται θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή τους βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί εναντίον τους.

Τα δάνεια συνολικού ύψους 19.885.000 ευρώ που πήραν τμηματικά από το Τ.Τ. οι δύο επιχειρηματίες είναι αυτά που ουσιαστικά άνοιξαν τον κύκλο των αποκαλύψεων καθώς ο εντοπισμός τους άνοιξε τον χορό των αποκαλύψεων για τα δάνεια των 500 εκατομμυρίων που δόθηκαν από το Τ.Τ. με σκανδαλώδη τρόπο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι από το συνολικό ποσό που έλαβε το ζεύγος των επιχειρηματιών περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ ήταν δάνειο για την αγορά ... δικών τους επιχειρήσεων στην Κύπρο!

Έλαβαν δηλαδή δάνειο για να αγοράσουν μια επιχειρήσεις που τους ανήκαν!

parapolitika.gr







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID