EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μεγάλα γλέντια ! Αυτή θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Φιλιππίδη. Πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.

Ο Φιλιππίδης θα προσπαθήσει να καλύψει Παπανδρέου και Κοντομηνά, αφού φαίνεται πως είναι “σφιχταγκαλιασμένοι”. Τόσο καλά σφιχταγκαλιασμένοι που μάλλον θα του κοστίσει στο τέλος, αλλά αυτός ξέρει καλύτερα.

Ποιά θα είναι λοιπόν η υπερασπιστική του γραμμή;

Η έκθεση της BlackRock!

Ο Φιλιππίδης θα απαιτήσει την έκθεση της BlackRock για να αποδείξει ότι τα επισφαλή δάνεια που μοίρασε είναι ελάχιστα μπροστά στα άλλα των ιδιωτικών (κυρίως) τραπεζών που ανακεφαλαιοποιήθηκαν εξ’ ίσου με δημόσιο χρήμα. Θα χτυπήσει μάλιστα και την τράπεζα της Ελλάδος βάσει και της αναφοράς που ήδη εκκρεμεί κατά του Προβόπουλου για την υπόθεση της Proton.

Όλο το θέμα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί εάν η δικαιοσύνη απαιτήσει την έκθεση της BlackRock για όλες τις τράπεζες και όχι μόνον το ΤΤ, η αντίδραση Προβόπουλου αναμένεται “σουλιώτικη”. Θα προτιμήσει να την πάρει αγκαλιά και να χορέψει παρά να την δώσει στην δικαιοσύνη.

Εκεί το σύστημα θα πρέπει να επιλέξει εάν θα θυσιάσει το Φιλιππίδη ή εάν ο συνήγορος του δέσει νομικά τόσο καλά την υπόθεση που ο Φιλιππίδης θα πάει για απλη απιστία και όλοι οι υπόλοιποι τραπεζίτες (μαζί και ο Προβόπουλος) ισόβια.

Όλα αυτά βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι ο Φιλιππίδης θα έλθει με το καλό από την Τουρκία. Γιατί πολλά συμβαίνουν. Το έχουμε δει και με την υπόθεση Λαυρεντιάδη που στην ουσία τον οδηγούν να αφήσει την τελευταία του πνοή στην φυλακή για να τα φορτώσουν όλα πάνω του και να μην ανοιξει ο φάκελλος Proton.

Θα επανέλθουμε
olympia







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου






« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID