EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Μετρό Αθήνας: Θέμα ημερών η λειτουργία των νέων συρμών

Θέμα ημερών και οπωσδήποτε μέσα στον Γενάρη σύμφωνα με πληροφορίες θα "βγούν" τελικά οι συρμοί Γ` γενιάς του Μετρό της Αθήνας. Αν και οι συγκεκριμένοι συρμοί έχουν έρθει εδώ και μήνες, τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν τελικά την κυκλοφορία τους.

Πλέον τα προβλήματα αυτά έχουν λυθεί και έτσι οι επιβάτες του Αθηναικό Μετρό θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδεψουν με τους νέους σύγχρονους συρμούς που κατασκευάστηκαν στην Νότιο Κορέα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως λόγω των επεκτάσεων και των νέων σταθμών η απουσία των νέων συρμών προκάλεσε μίνι-έμφραγμα στις μετακινήσεις οι οποίες παρουσίασαν εμφανή καθυστέρηση στα καθημερινά δρομολόγια που έφτασαν σε πολλές περιπτώσεις να γίνονται ανά 15 λεπτά.

Εν τω μεταξύ νέο αίτημα, προκειμένου να επιτραπεί η εγκατάσταση καμερών ασφαλείας στο εσωτερικό των συρμών του μετρό προτίθεται να καταθέσει η ΣΤΑΣΥ στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Η εταιρεία σημειώνει ότι τα χαρακτηριστικά του μέσου δημιουργούν συνθήκες για εκδήλωση παραβατικών συμπεριφορών (βανδαλισμοί, μικροκλοπές κλπ.), αλλά και εγκληματικών ενεργειών.

Σε περίπτωση παράνομων πράξεων ή ατυχημάτων, το καταγεγραμμένο υλικό θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο εξέτασης για τον εντοπισμό των ενόχων ή την εξακρίβωση των συνθηκών.

Υπενθυμίζεται ότι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με πρόσφατη απόφασή της, δεν επέτρεψε την εγκατάσταση καμερών στο εσωτερικό των συρμών του μετρό, αλλά την εγκατάστασή τους στις εξωτερικές πλευρές των συρμών.

πηγη







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου





« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID