EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Έρχονται περίπου 160 προσλήψεις στο ΜΕΤΡΟ

Προσλήψεις περίπου 160 ατόμων θα κάνει η ΣΤΑΣΥ για να καλύψει κενές θέσεις εργασίας στο ΜΕΤΡΟ ενώ η προκήρυξη ανοίγει τον δρόμο σε πρώην εργαζόμενους, που είχαν φύγει το 2010 από την εταιρεία, να προσληφθούν ξανά μέσω ειδικής μοριόδότησης που θα τους δίνει η προκήρυξη...

Η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις προσλήψεις στο ΜΕΤΡΟ αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο Φεβρουάριου ενώ σύμφωνα με τα ΝΕΑ ηδη, ο υφυπουργός Μεταφορών, κ Μιχάλης Παπαδόπουλος με έγγραφο του ζητά από την διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, να προχωρήσει άμεσα στην προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, ώστε να καλυφθούν οι ελλείψεις.

Οι προσλήψεις στο ΜΕΤΡΟ θα αφορούν ηλεκτροδηγούς, εκδότες και ελεγκτές εισιτηρίων και τεχνικό προσωπικό, ειδικότητες που θεωρούνται αναγκαίες, λόγω της παράδοσης στην κυκλοφορία των νέων σταθμών του μετρό.

Το υπουργείο Μεταφορών επιχειρεί με την προκήρυξη αυτή να επαναπροσληφθούν μέσω ειδικής μοριοδότησης κάποιοι από τους εργαζόμενους που απομακρύνθηκαν από το Μετρό το 2010, ύστερα από το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, που μιλούσε «για αθρόες κομματικές προσλήψεις», οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το 2009 το Μετρό να εμφανίσει για πρώτη φορά έλλειμμα άνω των 22 εκατ. ευρώ.

Πηγη: dikaiologitika.gr







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου






« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID