EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Οι προσωπικοί εχθροί μας !!!

Με τέρμα το γκάζι στον αριστερό λαϊκισμό αναρωτιέμαι γιατί η κυβέρνηση δεν βάζει έναν φόρο στους εκατομμυριούχους, ναι μόνο στους εκατομμυριούχους, ώστε να πληρωθεί στη ΔΕΗ η…ζημιά από τις επανασυνδέσεις του ηλεκτρικού ρεύματος σε όλα τα φτωχά νοικοκυριά που ζούνε για μήνες, ή και παραπάνω, στο σκοτάδι.

by…Ιανός

Αναρωτιέμαι γιατί η κυβέρνηση δεν επιβάλει μία παρακράτηση σε όλα τα μεγάλα δάνεια – όπως αυτά που παίρνει ο Ψυχάρης για να αγοράζει από τον εαυτό του, για πολλοστή φορά, τις μετοχές του ΔΟΛ – ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της επέκτασης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε όλα τα νοικοκυριά που το έχουν ανάγκη, με τρία γεύματα την ημέρα και βάλε κι εσύ ότι θες.

Αναρωτιέμαι γιατί η κυβέρνηση δεν βάζει ένα τέλος, ας πούμε 0,5%, σε όλες τις «ελληνικές» καταθέσεις στο εξωτερικό, που θα πηγαίνει σε ένα ταμείο που θα αφορά αποκλειστικά τους μακροχρόνιους άνεργους.

Κάποιοι αναρωτιούνται αν αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν σε μία χώρα της Ευρωζώνης και η απάντηση είναι πως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην Ευρωζώνη, στη λογική του δεν συμβαίνουν και όχι στη βάση του δεν μπορούν να γίνουν. Προφανώς και αν υπάρξουν κυβερνήσεις που θέλουν να πάρουν τέτοια μέτρα, προφανώς και θα τα πάρουν, κι ας κρατήσει ο Όλι Ρεν την αναπνοή του μέχρι να σκάσει.

Η από εκεί πλευρά αυτά φοβάται, ξέρει πως η δική της αφήγηση, ότι δηλαδή η λιτότητα είναι καλύτερη από τον αφανισμό του έθνους, θα καταρρεύσει άμεσα, θα σκορπίσει στον άνεμο με το που η νέα κυβέρνηση της Αριστεράς ψηφίσει το πρώτο μέτρο που θα χαλαρώσει την πίεση στο λαιμό των πολλών καλών ανθρώπων.

Καταλαβαίνουν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και χαρακτηριστική γι’ αυτό ήταν η συνέντευξη που έδωσε την περασμένη Δευτέρα ο Βενιζέλος στον Πρετεντέρη. Είπε, ο Βενιζέλος, πως ο Τσίπρας δεν τον αντιμετωπίζει ως πολιτικό αντίπαλο, αλλά ως προσωπικό του εχθρό. Μπράβο μεγάλε το κατάλαβες!

Προφανώς και οι πολλοί καλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και βάλε κι εσύ όποιον θες, ως προσωπικούς τους εχθρούς. Προφανώς, αφού είμαστε σε πόλεμο, αφού από το 2010 και μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις το μόνο που κάνουν είναι να φτωχοποιούν την κοινωνία ώστε μέχρι το 2020 η Ελλάδα να γίνει μία Βουλγαρία του Αιγαίου.

Με τέρμα το γκάζι στον αριστερό λαϊκισμό αναρωτιέμαι γιατί ο Γιαννίτσης δεν επιστρέφει τα δεκαχίλιαρα που τσίμπαγε κάθε μήνα για να είναι πρόεδρος στα ΕΛΠΕ και να μην κάνει απολύτως τίποτα και με τα λεφτά αυτά οι φτωχοί άνθρωποι να πάρουν δώρα στα παιδιά τους για τα Χριστούγεννα.

πηγη







Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου







« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID