EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

Και η βιομηχανία "Κατσέλης" στο succes story (Βίντεο)

Στο δρόμο πετάει η εργοδοσία του ομίλου Δαυίδ 500 εργαζόμενους της εταιρείας Nutriart (εργοστάσια ΚΑΤΣΕΛΗΣ, Πλάζα, Αλλατίνη), μετά την απόφασή της να καταθέσει αίτηση πτώχευσης.

Στην Ελλάδα της … ανάπτυξης και του cucces story καθημερινά οι στρατιές των ανέργων διογκώνεται και τίποτα δεν προβλέπεται για αναστροφή αυτής της δραματικής κατάστασης.

 Σε προηγούμενη ανάρτηση μας βλέπαμε το δελτίο τύπου της ΠΕΜΕΝ που μας έλεγε ότι με την εφαρμογή του νέου φιλοεφοπλιστικού νόμου θα χάσουν την δουλειά τους εκατοντάδες Ναυτεργάτες οι οποίοι θα προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των άνεργων Ναυτεργατών.


Τώρα στο βίντεο που παραθέτουμε μαθαίνουμε για άλλους 480 εργάτες που χάνουν την δουλειά τους και βρίσκονται στο δρόμο.
Εδώ πρέπει να κάνουμε μια επισήμανση. Μπορεί κάποιες επιχειρήσεις να κλείνουν αλλά οι ιδιοκτήτες τους έχουν γίνει πάμπλουτοι. Όπως ακούσαμε και τον οικονομικό αναλυτή Χρήστο Μέγα να μας λέει σε αρκετές περιπτώσεις χρεοκοπημένων εταιρειών υπάρχει: «Κακή επιχειρηματικότητα και ύποπτες υπόγειες διασυνδέσεις μεταξύ εταιρικών περιουσιακών στοιχείων και ατομικών περιουσιακών στοιχείων». Η μετάφραση αυτών είναι ότι ορισμένοι καπιταλιστές χρεοκοπούν τις επιχειρήσεις τους αφού προηγουμένως οι ίδιοι έχουν θησαυρίσει. 

Και το success story της άθλιας συγκυβέρνησης Σαμαρά_Βενιζέλου προχωρεί ακάθεκτο ολοκληρώνοντας την κοινωνική καταστροφή.


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID