EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

ΔΗΜΟΣΙΟ (ΓΡΑΦΙΚΗ) ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ…

Πρωταγωνιστές τις τελευταίες ημέρες εκτός των «συμπαθέστατων» τραμπουκοειδών αλλά και των «συνταγματοξολόγων» της πλάκας που κραδαίνουν τάχα τη δημοκρατική παντιέρα, ενώ κατ’ ουσία την έχουν κάνει κουρελόπανο, είναι αναμφίβολα οι δημοσιο(γραφικοί) δημοσιογράφοι.

Η δημοσιο(γραφική) παρουσία τους υπήρξε πραγματικά άκρως «γραφική» σε βαθμό που επιδόθηκε σε άμιλλα θεατρινισμών με τους τραμπούκους της Χ.Α.

Τόσες ανοησίες μαζεμένες είχαν καιρό να ειπωθούν, ενώ οι υποτιθέμενες αποκλειστικότητες των «αποκαλυπτικών» ρεπορτάζ της εγκληματικής οργάνωσης απευθύνονται σε υπηκόους με διανοητική αναπηρία το λιγότερο. Οι λεξιλογικοί νεολογισμοί που ακούστηκαν μεταξύ φαιδρού και εκτρωματικού λόγου, όπως πχ. τα περί «μορφώματος» και «πυρηνάρχη», ενώ τα ζωντανά ρεπορτάζ με απευθείας συνδέσεις απ’ τον Κορυδαλλό που ενημέρωναν την κοινή γνώμη για το τι περιλάμβανε το πρωινό και το μεσημεριανό, μάλλον έριχνε «ιδέες» σε πολλούς απ’ τους πεινώντες και διψώντες τηλεθεατές, που σίγουρα στο τραπέζι τους δεν είχαν εκείνη την ώρα αντίστοιχα μενού.

Τόσα γκρο-πλαν και ριπλαίυ στις σφαλιάρες που μοίραζε δεξιά κι αριστερά ο Κασιδιάρης, ούτε το γκολ του Χαριστέα στον τελικό του euro 2004 δεν έπαιξαν, προφανώς για να εμπεδώσουμε τη σφαλιάρα ή μήπως να τη συνηθίσουμε; Τόσοι συνταγμα-τοξο-λόγοι ούτε επί Κοσκωτά δεν είχαν παρελάσει για να μας διαφωτίσουν για τη συνταγματική εγκυρότητα των ενεργειών και των αποφάσεων των «αδέκαστων-δικαστών».

Όσο για τις «αποκλειστικές» συνομιλίες των μελών με τους πυρηνάρχες, τους συνδέσμους άλλο πράγμα γνήσιας και ουσιαστικής δημοσιο(γραφικής) δουλειάς και δημοσιο(γραφικού) ταλέντου. Το μόνο αρνητικό ήταν πως οι στιχομυθίες απ’ τα πολλά «μπιπ», (κοινώς μπινελίκια, ή λαϊκώς «καντήλια») που παρεμβάλλονταν δεν έβγαινε και πολύ νόημα, αλλά δεν έχει και τόση σημασία.

Επιπλέον οι «προστατευμένοι» μάρτυρες κατέθεταν στους δημοσιο(γραφικούς) κύκλους ποταμηδόν αποκλειστικές πληροφορίες για τους «μαύρους» τιμοκαταλόγους της οργάνωσης (1000 το κάψιμο, 1500 το σπάσιμο κλπ) και πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Στουρνάρας έστειλε πρόστιμα για… φοροδιαφυγή των κρανιοσπαστών.

Αφήστε δε που οι ίδιοι δημοσιο(γραφικοί) κύκλοι ξεσάλωσαν έμπλεοι-ως γνωστόν- δημοκρατικών φρονημάτων, απέναντι στα τραμπουκοειδή και επαίρονταν νυχθημερόν γιατί…δικαιώθηκαν ως προς τις πραγματικές προθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης. Προφανώς γι’ αυτό πριν λίγο καιρό τους καλούσαν σε συνεντεύξεις, πολλές φορές κάνοντας πρεμιέρα στις εκπομπές τους και τους παρουσίαζαν στα έντυπα σαν «πρόσκοπους» που περνούσαν τις γιαγιάδες απέναντι και τους έκαναν συνάμα αφιλοκερδώς τα ψώνια τους!

Ελλείψει της «μη ανταγωνιστικής» και άκρως «διεφθαρμένης» ΕΡΤ οι δημοσιο(γραφικές) εκπομπές αποθέωσαν τον άτυπο χαρακτηρισμό τους ως «τέταρτης εξουσίας», αφού η αλήθεια είναι ότι αυτήν τη  στιγμή συναγωνίστηκαν επάξια σε «αντικειμενικότητα» και «συγκρότηση» τις άλλες τρεις, αν και η μια (εκτελεστική) βρισκόταν σε καθημερινά σεμινάρια στις ΗΠΑ, η άλλη, η εκτελεστική μπαινόβγαινε στα τηλεοπτικά στούντιο και η τρίτη ήταν απασχολημένη με …Λαγούς και Ρουπακιάδες, αμφισβητούμενη ευθέως από πλήθος συνταγματολόγων, ποινικολόγων και λοιπών μπουρδολόγων.

Πάντως δημοσιο(γραφικά) κενά υπήρξαν και υπάρχουν. Δε μου άρεσε καθόλου η μουσική επένδυση που «έντυσαν» τις σφαλιάρες που μοίραζε αριστεροδέξια ο Κασιδιάρης. Κάτι σε  «metallika» θα ταίριαζε σίγουρα καλύτερα!!!

Υγ. εύχομαι ολόψυχα να εξαρθρωθούν όλες οι εγκληματικές οργανώσεις της χώρας…

Μιχάλης Τζανάκης
tonoikaipnevmata

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID