EPIOSYINFO NEWS
latest

728x90

468x60

«σήμερα άνεργος εγώ αύριο εσύ»

Γράφει η Σ.Λυγερού

Στο δημοτικό κάλεσαν οι δάσκαλοι τούς γονείς για ενημέρωση. Οι σούπερ γουάου αυτοί αγωνιστές, αφού κλάφτηκαν στην αρχή για τα δίκαια αιτήματά τους, είπαν τα εξής:

1. Δεν έχουμε επαρκή προσωπικό, κυρίως όσον αφορά τις ειδικότητες, και κανονικά τα παιδιά θα σχολούσαν στις 11. ΟΜΩΣ (επειδή είναι καλοί άνθρωποι), αποφάσισαν το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά, συμπληρώνοντας τις ώρες των δασκάλων που λείπουν, οι ήδη υπάρχοντες…….
(το αφήνω εδώ προς ώρας)

2. Επειδή υπάρχει έλλειψη καθαρίστριας αλλά και απορρυπαντικών, δεν θα σας ζητήσουμε ΦΥΣΙΚΑ να δώσετε χρήματα (τι σκατά δημόσια παιδεία έχουμε άλλωστε) αλλά αν μπορείτε να αναλάβετε ως σύλλογος γονέων τον καθαρισμό του σχολείου.

ΕΡΩΤΩ: 1. Όταν συμπληρώνεις τις ώρες των συναδέλφων σου που απολύθηκαν διότι κρίθηκαν υπεράριθμοι, δεν επιβεβαιώνεις ότι ήταν αχρείαστοι; 2. Λες δεν έχεις τρόπο να αγωνιστείς (με τις απεργίες δεν τους κάνεις τίποτα, τα συνδικαλιστικά όργανα είναι ξεπουλημένα, οι γονείς δεν στέκονται στο πλευρό σου, έχεις παιδιά να θρέψεις κλπ.), ΑΝ άφηνες το σχολείο όπως το κατάντησαν, να υπολειτουργεί, να βρωμίσει, δεν θα καταλάβαινε ο κόσμος ότι με τις συγχωνεύσεις και τις απολύσεις καταστρέφουν την παιδεία, οπότε και θα εναντιώνονταν;
(Σημείωση: Τις ίδιες μ@λ@κίες κάνουν όλοι οι εναπομείναντες σε όλες τις άλλες δημόσιες υπηρεσίες που οι προδότες συγχώνευσαν και μείωσαν το προσωπικό.)
Δεν λειτουργείται μέχρι τις 11, τραβάτε τις ώρες σας για να πηγαίνουν όλα ρολόι, ε μετά φταίει ο άδωνης που λέει: με στοιχεία θα σας αποδείξω ότι λειτουργεί καλύτερα σήμερα η υγεία με το μισό προσωπικό, το οποίο πληρώνεται με τα μισά χρήματα, δουλεύοντας διπλάσιες ώρες.
Εύγε στις θεϊκές πρωτοβουλίες σας κύριοι, και φυσικά δεν φταίει ο κάθε παπάρας άδωνης που σας μαμεί, του το δίνετε στο πιάτο.

Υ.Γ. 1. Και μην ξεχνάτε κύριοι/ες δημόσιοι υπάλληλοι το «σήμερα άνεργος εγώ αύριο εσύ» δεν είναι μία θεωρία που ίπταται, αλλά η μόνη πραγματικότητα.
Δες το ταιπεδ, τι νομίζεις ότι γίνεται; Ξεπουλάνε κάθε δημόσια περιουσία. Σκέψου ότι ξεπουλούν υπηρεσίες που έφερναν χρήματα στο κράτος, διότι πλέον η χώρα ανήκει στους δυνάστες. Λες να διατηρήσουν δημόσιες τις υπηρεσίες που μόνο τρώνε δημόσιο χρήμα (παιδεία, υγεία, πρόνοια);
Δεν θα υπάρχει δημόσιος τομέας σε λίγο.
Όταν δείξουν και σε σένα την έξοδο να δούμε πώς θα σε πείσεις ότι ήταν σωστή η στάση που κρατάς σήμερα.

Υ.Γ. 2. δεν γίνεται κύριοι/ες δημόσιοι υπάλληλοι να παίζετε σε δύο ταμπλό, και φιλαράκια με την κυβέρνηση και αγαπημένοι με τον λαό. Όποιος πήρε αποστάσεις από την κυβέρνηση τα ‘χει καλά με τους πολίτες. Όποιος κάνει τα κέφια των προδοτών, ε να πάει σ' αυτούς να ζητήσει αγάπες.
(Έπρεπε ήδη να είχατε διαλέξει στρατόπεδο. Μετά θα φταίει η λαίλαπα; Εκεί που στέκεσαι θα σε βρει.)

 
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID